ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

56b6b9ebcaf3e71d7b98905ab1b03830_XLΓιάννης Καλογερόπουλος  Σ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ 12388_1426029690975516_1288559917_nΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ 20 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ …. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ 50 ΔΙΣ …. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΤΟΚΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΣ … ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ [ που με δολο θα τους εβαζαν να το κανουν μην γνωριζοντας τι ακριβως εννοια εχουν οι οροι των συμβολαιων που υπεγραφαν ] .ΤΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ !!! ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .. ΗΔΗ … ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΡΑΞΕΙ !!!

…………………..

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ :
ΕΙΝΑΙ . . . ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ .. η …..ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ !!!….. ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !!!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …… ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ … Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ ……
.. ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ [οσο και αν φαινεται δυσκολονοητο ]
. ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ .

..ΟΠΩΣ :
.. Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής και το Σ Υ Ν Ο Λ Ο της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ μας Π Ε Ρ Ι Ο Υ Σ Ι Α Σ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας κληρονομικής σχέσης με τους Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ . Μ Α Σ , οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους απογόνους μας, πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες, το είδος της περιουσίας μας, ιδιωτικής και εθνικής που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ …………………………….. και αν εμείς δηλώσουμε…………. μη Έλληνες, το είδος της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ μας, ιδιωτικής και ΕΘΝΙΚΗΣ…….. ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΥΠΑΡΧΕΙ …. ΧΡΥΣΟ … ΑΚΙΝΗΤΑ ….. ΜΕΤΡΗΤΑ … ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΙΤΛΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ. . .. ΧΩΡΑΦΙΑ… ΒΟΥΝΑ…..ΠΑΡΑΛΙΕΣ …..ΥΠΕΔΑΦΟΣ …..ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΛΠ που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των προγόνων μας
ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ
… ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Υ Σ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!
ΑΡΑ Κ Α Ι ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ !!!
ΟΠΟΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ..
.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ !!!

ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ !!!!!!

ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ . Π Ρ Ο Γ Ο Ν Ο Ι ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !!!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ 2300 ΧΡΟΝΩΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ [ ινδοευρωπαιοι χαχαχα ]
και ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΕΣ [ βασιλικες οικογενειες με κλεμμενα κληρονομικα δικαιωματα ]
Και [ εκκλησιαστικους θεσμους αντιπροσωπευσης των κληρονομων πιστων και ΔΟΥΛΩΝ ] ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΑΝ

δες τε μια αντιδραση μισους :
[ Dimitris Zeus Marangos ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΤΕ ΤΑ ΦΕΡΗ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΥ ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΒΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ , Η ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ! ]

….. Ο ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΑΠΑΤΡΙΣ …… ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ……..ΚΑΙ………… ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ … Ζευς …… χαχαχαχα !!!

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΑ@@ΣΙ ΘΑ ΦΑΝΕ !!!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .. ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ ΔΗΛΑΔΗ .
. ΤΟΥΣ ΤΟ . Χ Α Λ Α Σ Ε !!!!

ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ Χ Α Λ Α Σ Ε Ο ΣΩΡΡΑΣ

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ …
ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤ DNA ….. ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΡΙΟΛΙΑ !!!! ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ..

δες τε ομως τι πραγματικα .. συμβαινει :
………. ΑΚΟΜΑ . . ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. . Η ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ….. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΤΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!!!!!……………….. ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ …….

…… ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ . ΜΟΥΡ [ Ινδιανους ] !!!
ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΟΙ ΕΠΗΛΥΔΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ..ΤΟ 1928 ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ ………..

….. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ …ΗΠΕΙΡΟ ……..!!!!!!.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΕ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ Η Β. ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!!!….. ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΠΙΛΗΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΥΚΑΣΙΑ !!!

..Σύμφωνα με το άρθρο 27 του Αστικού Κώδικα, «Η νομή και τα εμπράγματα δικαιώματα σε κινητά ή ακίνητα πράγματα, ρυθμίζονται από το δίκαιο της Πολιτείας όπου βρίσκονται». Κατά συνέπεια και από το εθιμικό δίκαιο των Ελλήνων, ειδικά σε τούτη την περίπτωση, πρέπει να υπερισχύει έναντι του Ευρωπαϊκού και του Αγγλικού Δικαίου…… Επειδή, το μεγαλύτερο μέρος της ιδιωτικής……. και το Σ Υ Ν Ο Λ Ο της Ε Θ Ν Ι Κ Η Σ μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ περιήλθε στην κατοχή μας ως προϊόν μιας ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗΣ σχέσης με τους ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ , οι οποίοι μας το κληροδότησαν ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ,….. με τη ΔΕΣΜΕΥΣΗ δηλαδή να το παραδώσουμε ΑΚΕΡΑΙΟ στους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ . ΜΑΣ ,….. πρέπει να γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το άρθρο 28 του Αστικού Κώδικα, το είδος αυτό της περιουσίας μας «διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ που είχε ο κληροδότης όταν πέθανε.» Κατά συνέπεια ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε…. μη Έλληνες, το είδος της ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ , ιδιωτικής και ΕΘΙΚΗΣ που αποκτήσαμε ως ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ διέπεται από το ΔΙΚΑΙΟ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ …………ακόμη και αν εμείς δηλώσουμε μη Έλληνες ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΑΚΕΡΑΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ γιαυτο και μπηκε ο ορος στο μνημονιο οτι ελληνας ΙΘΑΓΕΝΗΣ μπορει ΜΟΝΟ να ΞΕΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ … ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ !!!!

Αφήστε μια απάντηση