The “peacemaker” Trump is tragic… MAGA… DOGE… and “War a Dog” … Ο Μεντβέντεφ υπενθύμισε στον κόσμο τον Τραμπ, τον «Ειρηνοποιό»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

https://www.youtube.com/shorts/t44EWAZ7KYI

Οι ΗΠΑ χτύπησαν σε πολλές περιοχές το Ίράν. Η ομιλία του Τράμπ LIVE BINTEO  ➡ Ας θυμηθεί ο Τραμπ την ιστορία του Βιετνάμ … Ας θυμηθεί τι έλεγε πριν εκλεγεί, για τους άλλους προέδρους των ΗΠΑ, που όμως αυτοεξεφτελίζεται διότι επιβεβαιώνει το σενάριο της ταινίας ➡ “War a Dog” !! Αλλά, όπως είχαμε επισημάνει τότε… «από την Σκύλλα στην Χάρυβδη» 5 Νοεμβρίου, 2024

Ο Γκρόσι απαντά σε ΗΠΑ και Ισραήλ: Το Ιράν δεν εργάζεται πάνω σε πυρηνικά όπλα

Πούτιν : Κάπου εκεί πίσω, στα πίσω άκρα, στα παρασκήνια… είναι οι ίδιες δυνάμεις στον πυρήνα τους, που πολεμούν είτε τη Ρωσσία είτε το Ιράν

Επισκόπηση AI : “Η φράση “ένας πρόεδρος, ένας πόλεμος κι ένα σκάνδαλο” παραπέμπει στην ταινία “Ο Πρόεδρος, Ένα Ροζ Σκάνδαλο κι Ένας Πόλεμος” (Wag the Dog), όπου ένας σύμβουλος επικοινωνίας και ένας παραγωγός του Χόλιγουντ δημιουργούν έναν φανταστικό πόλεμο… για να αποσπάσουν την προσοχή του κοινού από ένα σεξουαλικό σκάνδαλο του προέδρου…”Που πας Τραμπ; Το πρόβλημα σου δεν είναι το γελοίο θέατρο με Μάσκ!Ο Μασκ απασφάλισε !! «Ώρα να ρίξουμε τη πραγματικά μεγάλη βόμβα: Ο Τραμπ βρίσκεται στα αρχεία του Έπσταϊν…»
Το “Ο πρόεδρος, ένα ροζ σκάνδαλο κι ένας πόλεμος” κυκλοφόρησε έναν μήνα πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο Κλίντον-Λεβίνσκι και τον επακόλουθο βομβαρδισμό του φαρμακευτικού εργοστασίου Αλ Σίφα στο Σουδάν από την κυβέρνηση Κλίντον τον Αύγουστο του 1998… , αλλά ➡ Πούτιν : Με ποιο πρόσχημα βομβαρδίστηκε η Γιουγκοσλαβία; … το Ιράκ; … Πώς μπήκαν στη Συρία; Το ενέκρινε το Σ.Α.; Κάνουν ό,τι θέλουν…
……………..

Το Ιράν αφαίρεσε το ουράνιο πριν από το χτύπημα των ΗΠΑ. Σχόλια του Ιράν και του Γ.Γ. του ΟΗΕ για τις επιθέσεις σε πυρηνικές εγκαταστάσεις

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Ρωσσικού Συμβουλίου Ασφαλείας υπενθύμισε στον κόσμο τον Τραμπ, τον «Ειρηνοποιό»

Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Φωτογραφία: Ekaterina Shtukina / TASS

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ρωσσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, υπενθύμισε στο κανάλι του στο Telegram ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ έθεσε υποψηφιότητα ως «ειρηνοποιός». Αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να ξεκινήσει έναν νέο πόλεμο.

Σύμφωνα με τον Μεντβέντεφ, η απόλυτη πλειοψηφία των χωρών αντιτίθεται στις ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών και του Ισραήλ.

«Ο Τραμπ, ο οποίος ανέλαβε τα καθήκοντά του ως ειρηνοποιός πρόεδρος, ξεκίνησε έναν νέο πόλεμο για τις ΗΠΑ». — έγραψε.

Έτσι σχολίασε ο Ντμίτρι Ανατόλιεβιτς τις επιθέσεις του αμερικανικού στρατού σε στόχους στο Ιράν.

«Με τέτοια επιτυχία, ο Τραμπ δεν θα δει ποτέ το Νόμπελ Ειρήνης, παρά την όλη δωροδοκία αυτής της υποψηφιότητας. Καλή αρχή, συγχαρητήρια, κύριε Πρόεδρε!» — συνόψισε ο Μεντβέντεφ.

Το EADaily είχε επίσης αναφέρει προηγουμένως την εμπιστοσύνη του Αναπληρωτή Προέδρου του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας ότι υπάρχουν χώρες πρόθυμες να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στην Τεχεράνη .

……

Πούτιν: “Θα συνεχίσουμε να οικοδομούμε πυρηνικούς αντιδραστήρες στο Ιράν και δεν θα εκκενώσουμε το προσωπικό μας”

Πούτιν 2024 : Το Ιράν δεν αποσύρθηκε από την πυρηνική συμφωνία – οι ΗΠΑ το έκαναν το 2018. Ο Τραμπ ήταν αυτός που πήρε αυτήν την απόφαση (βίντεο)

……….

ΙΡΑΝ-Το 2ο Πουρίμ.

…………………………………………………………………………………………………………………………