Ο Τραμπ έθεσε τελεσίγραφο στη Ρωσσία !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Η ανάρτηση του Τραμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εικονογράφηση: TC “Country Politics”

Αλφειός : Αδιανόητο για έναν ηγέτη να γράφει ότι κάνει “χάρες” !! Δεν είσαι μόνος σου στον πλανήτη, ούτε είναι δικός σου όλος ο πλανήτης !! Όλες οι χώρες είναι ισότιμες ανεξαρτήτως εδαφικής, πληθυσμιακής και οικονομικής επιφάνειας !!

Παρεμπιπτόντως, επειδή στην ομιλία του μετά την ορκωμοσία, αναφέρθηκε στις κατακτήσεις… “ερήμων και βουνών” , εδαφών που σήμερα περικλείονται στα σύνορα των ΗΠΑ, να θυμίσουμε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ ότι αυτά τα εδάφη ανήκαν σε άλλους και κακώς δεν αναφέρθηκε στη γενοκτονία 100.000.000 αυτοχθόνων (Ινδιάνων) και στο κλέψιμο της γης τους από τους προγόνους του !! Οι Ινδιάνοι δεν ξεχνούν το μεγαλύτερο αλλά λιγότερο συζητημένο ολοκαύτωμα

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: “ΑΣΠΛΑΧΝΟΙ ΙΝΔΟΙ ΑΓΡΟΙΚΟΙ” ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ !

Να θυμίσουμε ➡ Η απάντηση του αρχηγού των ινδιάνων στον πρόεδρο των ΗΠΑ (1855)

Να θυμίσουμε ➡ Το Συμβούλιο των Αυτοχθόνων Αμερικανών προσφέρει αμνηστία στα 240 εκατομμύρια λευκών μεταναστών χωρίς χαρτιά

Να θυμίσουμε ➡ MANHATTAN. Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ “INDIANS” ΠΟΥ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΓΙΑ $24 ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΛΛΑΝΔΟ (ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ)

Να θυμίσουμε ➡ Πως οι ΗΠΑ προσάρτησαν το Τέξας μετά την ανεξαρτησία του από το Μεξικό !

Να θυμίσουμε ➡ Πώς η Ρωσσία πούλησε την Αλάσκα στους Αμερικάνους

…………….

Μεγάλη χάρη: Ο Τραμπ έθεσε τελεσίγραφο στη Ρωσσία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε τη Ρωσσία να συνάψει αμέσως ειρηνευτική συμφωνία με την Ουκρανία, καθώς τα πράγματα θα χειροτερέψουν. Σε αντίθετη περίπτωση, απείλησε να επιβάλει υψηλούς δασμούς και δασμούς, καθώς και νέες κυρώσεις. Ο Τραμπ έγραψε σχετικά στον λογαριασμό του στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social.

«Δεν έχω καμία πρόθεση να βλάψω τη Ρωσσία. Αγαπώ τον ρωσικό λαό και είχα πάντα πολύ καλές σχέσεις με τον Πρόεδρο Πούτιν  – παρά τα ψέματα της ριζοσπαστικής αριστεράς… Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι η Ρωσσία μας βοήθησε να κερδίσουμε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με κόστος σχεδόν 60 εκατομμύρια ζωές.

Έχοντας όλα αυτά κατά νου, θα κάνω στη Ρωσσία, της οποίας η οικονομία καταρρέει, και στον Πρόεδρο Πούτιν, μια πολύ μεγάλη χάρη. Ας κάνουμε μια συμφωνία τώρα και ας σταματήσουμε αυτόν τον γελοίο πόλεμο! Μόνο χειρότερα θα γίνει.

Εάν δεν καταλήξουμε σε μια «συμφωνία» σύντομα, δεν θα έχω άλλη επιλογή από το να επιβάλω υψηλούς φόρους, δασμούς και κυρώσεις σε όλα όσα πουλά η Ρωσσία στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες που εμπλέκονται σε αυτή τη διαδικασία.

Ας τελειώσει αυτός ο πόλεμος που δεν θα είχε ξεκινήσει ποτέ αν ήμουν πρόεδρος! Μπορούμε να το κάνουμε με τον εύκολο ή τον δύσκολο τρόπο – και ο εύκολος τρόπος είναι πάντα καλύτερος. Ήρθε η ώρα να καταλήξουμε σε συμφωνία. Όχι άλλες απώλειες ζωής!» είπε ο Τραμπ, όπως αναφέρει το Strana.

Ο Ντόναλντ Τραμπ απειλεί τους πάντες από την ορκωμοσία του, σημειώνει το δημοσίευμα.

«Και από αυτή την άποψη, η Ρωσσία είναι ακόμη και λίγο πιο «τυχερή» από τον Παναμά ή τη Δανία – ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τουλάχιστον δεν διεκδικεί μέρος του εδάφους της Ρωσσικής Ομοσπονδίας. Από την ορκωμοσία του, ο Τραμπ έχει απειλήσει:

– Πάρτε τη Γροιλανδία από τη Δανία,

– αφαιρέστε το κανάλι του Παναμά από τον Παναμά,

— επιβολή δασμών στις εισαγωγές από τον Καναδά και το Μεξικό,

— εισαγωγή δασμών 100% στις εισαγωγές από τις χώρες BRICS (στις οποίες ο Τραμπ συμπεριέλαβε την Ισπανία) ( σ.σ. : δείτε βίντεο στο τέλος ) ,

— επιβολή δασμών στις εισαγωγές από την ΕΕ.

Και αυτός είναι ένας ελλιπής κατάλογος μόνο σε διεθνές επίπεδο (χωρίς να υπολογίζονται οι απειλές σχετικά με την εγχώρια αμερικανική κατάσταση).

Ποιους και πώς θα επηρεάσουν αυτές οι απειλές, και αν δεν επηρεάσουν, τότε πώς θα ενεργήσει ο Τραμπ, θα δείξει ο χρόνος», σχολιάζει η εικόνα της ημέρας στη «Χώρα».

EADaily

…………………

Avgerinos Thanassis [ Χαιρέτα μου τον πλάτανο κι αυτός από κατάρτιση. Έβγαλε την Spain από EU και NATO και την έβαλε στους BRICS. Προφανώς θα θεωρεί ότι είναι στη Λατινική Αμερική. Ο πλανήτης ζει μεγάλες στιγμές… ]

……………………………………………………………………………………………………….