“Γάτος” ο Trump !! Άλλαξε τον τόπο της ορκωμοσίας και άφησε κάγκελο Ουάσινγκτον, FBI, υπαλλήλους και… DeepState !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Η ανακοίνωση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να μετακινήσει τον χώρο των εγκαινίων έχει προκαλέσει σάλο στην Ουάσιγκτον που απειλεί να οδηγήσει σε σύγχυση στην ίδια την εκδήλωση.

Πριν μερικές ημέρες ➡ Βόμβα !! Τζέικ Σάλιβαν: Δεν είναι σίγουρη η ορκωμοσία του Τραμπ, ούτε ότι η χώρα θα έχει νέο πρόεδρο !! (βίντεο)

Και ο “ξανθός γάτος” αιφνιδίασε τους πάντες και… το DeepState. Συν τοις άλλοις, τους τρολάρει απίθανα !! 😆 😆 ➡ […Η πρόγνωση του καιρού για την Ουάσιγκτον, DC, με τον παράγοντα ανέμου, θα μπορούσε να οδηγήσει τις θερμοκρασίες σε σοβαρά χαμηλά ρεκόρ. Υπάρχει μια έκρηξη στην Αρκτική που σαρώνει τη χώρα. Δεν θέλω να δω ανθρώπους να πληγώνονται ή να τραυματίζονται με κανέναν τρόπο. Είναι επικίνδυνες συνθήκες για τις δεκάδες χιλιάδες Αρχών Επιβολής του Νόμου, Πρώτων Ανταποκριτών, Αστυνομικών K9, ακόμη και άλογα, και εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές που θα είναι έξω για πολλές ώρες στις 20 (σε κάθε περίπτωση, αν αποφασίσετε να έρθετε, ντυθείτε θερμά!). ] 😆 😀 :mrgreen: 😈 … κι έτσι οποιαδήποτε υποτιθέμενη σχεδιαζόμενη “καιρική επίθεση” πάει… “στα όρη, στα βουνά” , που λέμε εμείς οι Έλληνες, όταν επικαλούμαστε τη Φύση να διώξει την καιρική καταιγίδα μακριά !! 😆 😀 

Πλήθος αξιωματούχων, δημοσίων υπαλλήλων και αξιωματικών επιβολής του νόμου πιάστηκαν στον ύπνο, καθώς οι ίδιοι έμαθαν για τις αλλαγές από τα ΜΜΕ. Ο νέος πρόεδρος θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη ομιλία του όχι σε εξωτερικούς χώρους, αλλά στη ροτόντα του Καπιτωλίου, αν και αυτό δεν είναι στην παράδοση της Ουάσιγκτον. Κι έτσι, ο αριθμός των παρευρισκομένων στην εκδήλωση έχει μειωθεί κατακόρυφα.

Donald J. Trump [Η 20η Ιανουαρίου δεν μπορεί να έρθει αρκετά γρήγορα! Όλοι, ακόμη και εκείνοι που αρχικά αντιτάχθηκαν σε μια Νίκη του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ και της κυβέρνησης Τραμπ, θέλουν απλώς να συμβεί. Είναι υποχρέωσή μου να προστατεύσω τους ανθρώπους της χώρας μας, αλλά, πριν καν ξεκινήσουμε, πρέπει να σκεφτούμε τα ίδια τα Εγκαίνια. Η πρόγνωση του καιρού για την Ουάσιγκτον, DC, με τον παράγοντα ανέμου, θα μπορούσε να οδηγήσει τις θερμοκρασίες σε σοβαρά χαμηλά ρεκόρ. Υπάρχει μια έκρηξη στην Αρκτική που σαρώνει τη χώρα. Δεν θέλω να δω ανθρώπους να πληγώνονται ή να τραυματίζονται με κανέναν τρόπο. Είναι επικίνδυνες συνθήκες για τις δεκάδες χιλιάδες Αρχών Επιβολής του Νόμου, Πρώτων Ανταποκριτών, Αστυνομικών K9, ακόμη και άλογα, και εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές που θα είναι έξω για πολλές ώρες στις 20 (σε κάθε περίπτωση, αν αποφασίσετε να έρθετε, ντυθείτε θερμά!).

Ως εκ τούτου, διέταξα η Ομιλία των Εγκαινίων, εκτός από τις προσευχές και άλλες ομιλίες, να εκφωνηθεί στο Καπιτώλιο της Ροτόντα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως χρησιμοποιήθηκε από τον Ρόναλντ Ρίγκαν το 1985, επίσης λόγω πολύ κρύου καιρού. Οι διάφοροι αξιωματούχοι και προσκεκλημένοι θα μεταφερθούν στο Καπιτώλιο. Αυτή θα είναι μια πολύ όμορφη εμπειρία για όλους και ειδικά για το μεγάλο τηλεοπτικό κοινό!

Θα ανοίξουμε το Capital One Arena τη Δευτέρα για LIVE προβολή αυτού του Ιστορικού γεγονότος και για να φιλοξενήσουμε την Προεδρική Παρέλαση. Θα συμμετάσχω στο πλήθος στο Capital One, μετά την ορκωμοσία μου.

Όλες οι άλλες εκδηλώσεις θα παραμείνουν οι ίδιες, συμπεριλαμβανομένου του Ράλι Νίκης στο Capital One Arena, την Κυριακή στις 3 μ.μ. (Οι πόρτες ανοίγουν στη 1 μ.μ.—Παρακαλούμε φτάστε νωρίς!) και και οι τρεις εναρκτήριες χοροί τη Δευτέρα το απόγευμα.

Όλοι θα είναι ασφαλείς, όλοι θα είναι ευτυχισμένοι, και μαζί θα ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΗ!
17 Ιαν 2025, 6:55 μ.μ.]

………………………………………………………………………………………………………………………………………..