Μια θεωρία του Matt Wallace για το μέλλον του Biden και τα σχέδια του βαθέως κράτους στις ΗΠΑ…

ΑΡΘΡΑ

σ.σ. : Αν η εικασία του ότι θα προωθήσουν νόμο που θα επιτρέπει στους παράνομους μετανάστες να ψηφίζουν, τότε τα γεγονότα κατακρήμνισης των ΗΠΑ σε υποκοσμική χώρα θα είναι μη αναστρέψιμα και θα προκαλέσουν παγκόσμια δίνη, αφού θα ακολουθήσουν τα ίδια σχέδια και οι δορυφόροι τους …

Matt Wallace [ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ: Ο ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ

Πριν από 2 εβδομάδες ανέφερα ότι σχεδίαζαν να τον σκοτώσουν και να το κάνουν να μοιάζει με φυσικά αίτια. Η ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ!

Ο Πρόεδρος βρίσκεται επί του παρόντος σε σημαντικά χειρότερη κατάσταση από ό,τι αποκαλύπτεται δημόσια (Per Laura Loomer) και έχει ακυρώσει 9 προγραμματισμένα ταξίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΣΗ 2. Η Καμάλα Χάρις βρίσκεται πίσω από τον Τραμπ στις δημοσκοπήσεις αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, εάν μπορέσουν να την εγκαταστήσουν στο Οβάλ Γραφείο πριν από τον Νοέμβριο, πιστεύουν ότι θα κερδίσει ως εν ενεργεία Πρόεδρος. Τότε ήρθε η ώρα για το τελειωτικό χτύπημα! Θα ψηφιστεί ένας νόμος που θα επιτρέπει στους παράνομους μετανάστες να ψηφίζουν… καθιστώντας αδύνατο για οποιοδήποτε άλλο κόμμα να κερδίσει ξανά για δεκαετίες. Μια εποχή κομμουνισμού και διεφθαρμένου μονοκομματικού ελέγχου όπως δεν έχει ξαναγίνει θα κυριεύσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. Εκατομμύρια περισσότεροι τριτοκοσμικοί μετανάστες θα πλημμυρίσουν τη χώρα, κάνοντάς την να μοιάζει πολύ περισσότερο με την Αφρική παρά με τη χώρα στην οποία μεγαλώσαμε.

Δυστυχώς για τον Τζο, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι αυτό που πρόκειται να του κάνουν θα είναι γρήγορο ή ακόμα και ανώδυνο.

Εξετάζονται 3 επιλογές:

1- Του κάνετε ένεση με δηλητήριο που το κάνει να μοιάζει με έμφραγμα. Θα υποστεί έναν γρήγορο θάνατο σε αυτό το σενάριο, αλλά θα είναι βασανιστικά οδυνηρό.

2- Μολύνετε τον με έναν εργαστηριακά σχεδιασμένο ιό που έχει ποσοστό θνησιμότητας σχεδόν 100% και κατηγορήστε τον στον Covid. Αυτή η προσέγγιση είναι μακράν η πιο βάναυση, καθώς θα αγωνίζεται για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ θα βιώνει έναν εξαιρετικά άβολο θάνατο.

3- Ασφυξία με χρήση ιατρικής συσκευής, όπως αναπνευστικό σωλήνα. Αυτό είναι άκρως παραπλανητικό, καθώς μπορεί να φαίνεται ότι δεν διακρίνεται από το θάνατο λόγω γήρατος. Ένας πραγματικά τρομακτικός τρόπος να πάτε!

Οι αναζητήσεις στο Google για το “Is Joe Biden Dead” αυξάνονται, επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να αντιλαμβάνονται τι πραγματικά συμβαίνει.

50 χρόνια πίστης σε ένα πάρτι… μόνο για να πεταχτεί σε ένα χαντάκι σαν σκουπίδια. Μην υποτιμάτε πόσο απελπισμένοι και κακοί είναι πραγματικά αυτοί οι ψυχοπαθείς! ]

……………………

Σχετικά …

Alex Jones: Διέρρευσαν πλάνα από το Epic New Bohemian Grove Ritual (βίντεο)

Αποχώρηση Μπάιντεν. AfD: «Ήταν μια μαριονέτα. Αυτοί που λαμβάνουν αποφάσεις δεν εκλέγονται. Και αυτοί που εκλέγονται δεν αποφασίζουν τίποτα»

Mel Gibson News: Cheatle, Mayorkas, FBI Director, CIA, BlackRock & Khazarian Mafia πίσω από την απόπειρα κατά Trump !!

Pushkov: Πάνω από 80% οι Αμερικανοί είναι βέβαιοι ότι η απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ ήταν ενορχηστρωμένη

Clintons, Rockefellers, Soros, Bidens, πίσω από τα στρατιωτικά-βιολογικά έργα των ΗΠΑ

Klaus Schwab: Ο κόσμος θα κυβερνάται από μεγάλες εταιρείες όπως η Blackrock…

Ursula πριν, Ούρσουλα μετά, σε μια ΕΕ της διαφθοράς. Βαν Ρομπάι: “Οι ευρωεκλογές είναι περιττές. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από αλλού”

“THE SPARS PANDEMIC 2025–2028. A Futuristic Scenario for Public Health Risk Communicators” “´Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΟΥ SPARS 2025–2028. Ἕνα μελλοντικό σενάριο γιά τούς ἐπικοινωνοῦντες τούς κινδύνους γιά τή Δημόσια Ὑγεία”

Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

IN THE BEGINNING: EUROPEAN BLACK NOBILITY… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων όπως: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.

Αν πέσει η Ρωσσία…

…………………………………………………………………………………………………