Ο Biden προσφωνώντας τον Ζελένσκι: «Κυρίες και κύριοι, ο Πρόεδρος Πούτιν» !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κυβερνά ο Biden ;; Δείτε … Ο παππούς Biden όσο πάει και χειροτερεύει … 😆 😀 Είναι «…τόσο συγκεντρωμένος στο να νικήσει τον Πούτιν…» , που αποκάλεσε τον Ζελένσκι “Πούτιν” 😀 κι ομολόγησε ότι …«…πρέπει να ανησυχούμε γι’ αυτό…» !! ➡Η άνοια του Biden είναι πλέον ολοφάνερη !! (βίντεο)  ➡ Ο γιατρός δίνει στον Biden θλιβερά νέα για την άνοια !!  ➡ ΗΠΑ. Ζητούν απομάκρυνση Biden !! «Αν κάποιος είναι διανοητικά ανίκανος να δικαστεί, είναι ανίκανος να υπηρετήσει ως αρχιστράτηγος» !!

Biden παππού άμα δεν ξέρεις που να πας γύρνα πίσω !!! βίντεο ( Ιππείς της Πύλου )

…………..

Ο Joseph Robinette Biden Jr αναφέρθηκε στον Βολοντίμιρ Ζελένσκι ως «Πρόεδρο Πούτιν» ενώπιον σχεδόν δώδεκα παγκόσμιων ηγετών το βράδυ της Πέμπτης, σε μια σημαντική γκάφα που θα επιδεινώσει την κρίση που τυλίγει την προεδρία του.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκκλήσεις να παραιτηθεί λόγω ανησυχιών για την ηλικία του, μπέρδεψε τον Ουκρανό πρόεδρο με τον Ρώσσο ηγέτη σε ομιλία του στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουάσιγκτον.

Ο Joseph Robinette Biden μίλησε για αρκετά λεπτά για τη σημασία της προστασίας της Ουκρανίας από τη ρωσσική επιθετικότητα, προτού στραφεί στον κ. Ζελένσκι και τον συστήσει με λάθος όνομα.

«Τώρα, θέλω να το παραδώσω στον Πρόεδρο της Ουκρανίας, ο οποίος έχει τόσο θάρρος όσο και αποφασιστικότητα», είπε… «Κυρίες και κύριοι: Πρόεδρος Πούτιν» , κοιτάζοντας προς τον Ζελένσκι κι αφού κάνει ένα βήμα να φύγει, γυρίζει πάλι προς το μικρόφωνο ξαφνιασμένος … «Πρόεδρος Πούτιν? Είμαι τόσο συγκεντρωμένος στο να νικήσω τον Πούτιν, πρέπει να ανησυχούμε γι’ αυτό…»

Ο Joseph Biden διάβαζε από έναν τηλεπρομηθευτή όταν έκανε το λάθος.

Η δεύτερη μεγάλη του γκάφα ήρθε μόλις μια ώρα αργότερα, όταν ο Joseph Robinette Biden μπέρδεψε την Καμάλα Χάρις με τον Ντόναλντ Τραμπ.

…………………………………………………………………………………………………………..