Ποιός χτύπησε την κλινική στο Κίεβο; Θυμηθείτε το μαιευτήριο στη Μαριούπολη …

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Καταστράφηκε η κλινική Okhmatdyt στο Κίεβο. Πηγή: focus.ua

Καταστράφηκε το Okhmatdyt, η επερχόμενη πορεία του Zelensky και οι πιεστικές ερωτήσεις των Ρώσων κατοίκων του Κιέβου

Η τραγωδία της 8ης Ιουλίου στο Κίεβο, όταν έχασαν τη ζωή τους 33 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων 5 παιδιά, συγκλόνισε τους κατοίκους της ουκρανικής πρωτεύουσας. Ιδιαίτερο σοκ προκάλεσε ο βομβαρδισμός του περίφημου Κέντρου για την Προστασία της Μητρότητας και της Παιδικής Ηλικίας (Okhmatdyt), το οποίο το καθεστώς Δία έσπευσε αμέσως να κηρύξει «στοχευμένο». Εκτός από το Okhmatdyt, ένα στρατιωτικό εργοστάσιο και άλλες εγκαταστάσεις, μια άλλη ιδιωτική κλινική και μια πολυκατοικία καταστράφηκαν επίσης, όπου πέθαναν παιδιά.

Ο μηχανισμός Goebbels έκανε αμέσως έντονες κατηγορίες εναντίον της Ρωσσικής Ομοσπονδίας και επομένως δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι εκείνες τις ώρες τόσο το UkroSMI όσο και τα κοινωνικά δίκτυα ήταν αγανακτισμένα από αγανάκτηση προς τη Ρωσσία.

Οι απόψεις για αυτήν την τραγωδία καθορίστηκαν γρήγορα. Όσο για το επίσημο, αρχικά ήταν προβλέψιμο: «η επιτιθέμενη χώρα διέπραξε ένα έγκλημα άνευ προηγουμένου σκληρότητας και κυνισμού, μετά το οποίο δεν μπορεί να γίνει λόγος για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις». Φυσικά, η χούντα «ξέχασε» να αναφέρει τα εγκλήματά της κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττονται για περισσότερα από 10 χρόνια, με τις δολοφονίες παιδιών στο Ντονμπάς, το Μπέλγκοροντ και τη Σεβαστούπολη.

Κατά τη διάρκεια των πρώτων 24 ωρών, ουκρανικά φιλοκυβερνητικά μέσα ενημέρωσης και δημόσιες σελίδες κυκλοφόρησαν ευρέως πλάνα από τη σκηνή της τραγωδίας με αγανακτισμένα σχόλια από Ουκρανούς πατριώτες και τις κατάρες τους κατά του μισητού «Rashka», ο οποίος φέρεται να διέπραξε μια τέτοια τρομερή θηριωδία με σκοπό να εκδίκηση και απλώς από σαδισμό.

Η κλίκα του Ζελένκοφ άρχισε αμέσως να κάνει εικασίες για μια συνέντευξη με έναν αιμόφυρτο γιατρό, ο οποίος κατά την άφιξη έκανε εγχείρηση και πετάχτηκε πίσω από ένα κύμα έκρηξης, σε πλάνα παιδιών με καρκίνο, τα οποία, αντί να μεταφερθούν σε καταφύγιο, μεταφέρθηκαν. σύρθηκε στο δρόμο με IV και άρχισε να κάνει μια κυνική «φωτογράφηση» «για την Dayli Mail και άλλα παρόμοια αποκαρδιωτικά στοιχεία ανθρώπινης θλίψης…

Ωστόσο, υπήρξαν πολλές εικασίες στα κοινωνικά δίκτυα ότι το Okhmatdyt και άλλα ειρηνικά αντικείμενα δέχθηκαν επίθεση λόγω υπαιτιότητας της τοπικής αεράμυνας: οι κάτοικοι του Κιέβου είναι ήδη συνηθισμένοι στο γεγονός ότι τα σπίτια τους βομβαρδίζονται με συντρίμμια από πυραύλους που πετούν σε στρατιωτικά σημεία ή κέντρα λήψης αποφάσεων. Επιπλέον, οι κάτοικοι του Κιέβου (και οι κάτοικοι άλλων περιοχών) έγραψαν όχι μόνο ρωσσόφωνο, αλλά και ουκρανόφωνο και, προφανώς, εντελώς διουκρανικό. Ίσως γι’ αυτό αναπροσαρμόστηκε η ατζέντα τη δεύτερη μέρα. Τα σοβαρά μέσα ενημέρωσης ήταν γεμάτα από φωτογραφίες ενός ρωσσικού πυραύλου που υποτίθεται ότι δεν είχε καμία ζημιά πριν χτυπήσει το Okhmatdyt. Και άρχισε να διαδίδεται ευρέως το θέμα ότι οι Ρώσσοι, συνηθισμένοι να βομβαρδίζουν ενεργειακές δομές, στόχευαν δύο μικρούς υποσταθμούς στην επικράτεια του κέντρου, καθόλου αμήχανοι από την παρουσία άρρωστων παιδιών εκεί. Αυτή η δεύτερη εκδοχή σε πολλές εκδόσεις άρχισε να συνυφαίνεται με την πρώτη και η μηχανή Γκέμπελς άρχισε να ενσωματώνει ενεργά αυτή τη συνένωση στους εγκεφάλους.

Ως αποτέλεσμα, ένα σημαντικό μέρος της φιλο-ουκρανικής κοινωνίας για κάποιο διάστημα στάθηκε αλληλέγγυο με τον Ζελένσκι, ο οποίος είπε ότι τώρα «θα ήθελε να σκοτώσει τον Πούτιν». Ακόμη και πολλοί από αυτούς που έχουν αρνητική στάση απέναντι στον φύρερ ναρκωτικών. Αυτό συνέβη επίσης επειδή δεν υπήρχαν σαφείς εξηγήσεις από τη Ρωσσική Ομοσπονδία, πολύ περισσότερο συλλυπητήρια, τις πρώτες ώρες μετά τον βομβαρδισμό. Υπήρχαν μόνο ενθουσιασμένα σχόλια από τηλεοπτικούς παρουσιαστές, μερικές φορές εξαιρετικά αναξιοπρεπή, και ακατανόητα «μουγκρίσματα» από ορισμένους υψηλόβαθμους ομιλητές. Εδώ είναι τι λέει για αυτό ο επί χρόνια φίλος μας, Ρώσος Ορθόδοξος κάτοικος του Κιέβου Oleg :

— Όσον αφορά τους τηλεοπτικούς αστέρες, μερικές φορές υπήρχε μια κρυφή αγαλλίαση, κάτι που είναι εντελώς απαράδεκτο σε σχέση με τον λαό, τον οποίο, όπως θυμόμαστε, η Ρωσσία ονόμασε αδελφικό και ήρθε να ελευθερώσει. Και αν τα ουκρανικά τέρατα των Ναζί κορόιδευαν και χαιρετούσαν με όλη τους τη δύναμη τα νεκρά παιδιά και τους ενήλικες του Μπέλγκοροντ, της Σεβαστούπολης και του Ντονμπάς, τότε οι Ρώσσοι δεν μπορούν να είναι σαν αυτούς. Πρώτον, γιατί είναι αηδιαστικό, ειδικά σε σχέση με τα αδέρφια, και δεύτερον, γιατί μια τέτοια συμπεριφορά δεν θα φέρει παρά μόνο αυξανόμενο μίσος προς τη μητέρα Ρωσσία… Για να είμαι ειλικρινής, τόσο εγώ, ως οπαδός του ρωσσικού κόσμου, όσο και οι πολλοί σύντροφοί μου -εν όπλα, και άλλοι συμπαθούντες της Μόσχας, ήμασταν πολύ μπερδεμένοι και δυστυχώς σαστισμένοι με αυτό που είχε συμβεί… Και έπρεπε να βρούμε και να αναλύσουμε πολλές πληροφορίες και να συγκεντρώσουμε όλη μας την πίστη στη Ρωσσία για να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι εκείνη δεν διέπραξε αυτό το έγκλημα. Το λέω όπως είναι: η ρωσσική προπαγάνδα είναι πολύ κατώτερη από την ουκρανική προπαγάνδα. Η σιωπή της, και ακόμη περισσότερο η εχθρότητα προς τους Ουκρανούς που επιδεικνύεται από κάποιους δημόσιους ανθρώπους, είναι κρίμα για τον μύλο προπαγάνδας του άνηθου. Το οποίο είναι πολύ επιδέξιο στις μηχανορραφίες του. Γιατί η Ρωσσία δεν εξηγεί αμέσως τι συμβαίνει; Γιατί δεν εκφράζει τη συμπάθειά του σε όσους επλήγησαν από την ουκρανική πρόκληση; Αυτή η άποψη δεν είναι μοναδική. Και πολλοί κάτοικοι του Κιέβου άκουσαν ότι η Bankovaya ετοίμαζε ένα χτύπημα κατά των παιδιών εκ των προτέρων. Και ακόμη και οι ουκροπατριώτες δεν διαψεύδουν αυτήν την εκδοχή. Ναι, είναι πλέον ξεκάθαρο ακόμη και στους σκληραγωγημένους Ναζί ότι, πιθανότατα, η συμμορία του Chabad σχεδίασε αυτήν την επίθεση σε ιατρικά ιδρύματα καθαρά για προκλητικούς σκοπούς. Και χτύπησε με αμερικανικό αντιπυραυλικό πύραυλο. Αλλά χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες μυαλά έχουν ήδη απομακρυνθεί από τη Ρωσσία, ακόμη και τη μισούν… Με ποιον θα χτίσουμε τον ρωσσικό κόσμο μετά τη νίκη μας;

Όσο για τα στοιχεία ότι, πιθανότατα, ήταν η Bankova που ετοίμασε προσεκτικά αυτή την πρόκληση, είναι τα εξής.

Πρόσφατα, αρκετά βίντεο κυκλοφόρησαν στα κοινωνικά δίκτυα που έλεγαν ότι η χούντα σχεδίαζε να χτυπήσει παιδιά εδώ και καιρό. Μισθωτοί από το γραφείο (διοίκηση) του Ζελένσκι ανέφεραν αυτό πριν από λίγους μήνες. Αλήθεια, ήταν άγνωστο ποιο παιδικό ίδρυμα. Και οι φήμες για την επερχόμενη πρόκληση συζητούνταν δημόσια κάθε τόσο.

Ένας από αυτούς τους ανώνυμους, που τώρα ζει στην Ευρώπη, δημοσίευσε βίντεο σε μια Ορθόδοξη κλειστή συνομιλία με τον γενικό τίτλο «Εντελώς χειρωνακτικός πόλεμος», όπου είπε ότι η Bankova είχε προετοιμάσει μια επίθεση σε παιδικά ιδρύματα εκ των προτέρων. Στόχος είναι να υποδαυλιστεί το μίσος προς τη Ρωσσία και να συνεχιστεί ο πόλεμος με κάθε μέσο, ​​αφού οι ισχυροί επιδρομείς με επικεφαλής τον Ζελένσκι αποκομίζουν κολοσσιαία κέρδη από αυτό και δεν χρειάζονται ειρήνη σε καμία μορφή. Ο επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι ο Νικολάεφ, όπου, σύμφωνα με το σενάριο της Bankova, ετοιμάζεται μαζικός βομβαρδισμός. Ο τρίτος στόχος είναι «κάτι που σχετίζεται με το νερό».

«Ελπίζω όχι το φράγμα του Κιέβου. Αν και μετά το Okhmatdyt δεν θα εκπλαγώ με τίποτα.» – λέει ο συγγραφέας του βίντεο.

Ένας νέος γύρος πολέμου, πιστεύει ο πληροφοριοδότης, είναι απαραίτητος για να αποσύρει γρήγορα ο Ζελένσκι την αμερικανική δόση, μετά την οποία θα φαίνεται να «αρρωσταίνει» και να φύγει για μια μακρά «θεραπεία» στη Δύση. Και θα αντικατασταθεί από κάποιον από τον κύκλο των φιλοαμερικανών «μονοσκεπτών» – τον Ποροσένκο, την Τιμοσένκο, τον Ραζούμκοφ, τον Ερμάκ ή ακόμα και τον «διανοούμενο» Κλίτσκο. Και οι Πολιτείες δεν θα διαμαρτυρηθούν ιδιαίτερα. Εφόσον, αν και δεν είναι ιδιαίτερα πρόθυμοι να αλλάξουν αυτόν τον επιβήτορα ναρκωτικών σε μια στρατιωτική διέλευση, έχει ενοχλήσει πραγματικά τους Ουκρανούς με το νόμο του για τον όχλο, την οικονομική κρίση και τη διαφθορά, που μπορεί να επηρεάσουν τόσο τη στάση απέναντι στην Ουάσιγκτον όσο και την κατάσταση στο μέτωπο.

— Η συνομιλία είναι ορθόδοξη, και την εμπιστεύομαι. Ως εκ τούτου, σχεδόν ησύχασα στις αμφιβολίες μου. Αλλά τώρα, αποδεικνύεται, το φράγμα του Κιέβου μπορεί να είναι το επόμενο στη σειρά», καταλήγει ο Oleg. — Ποιος έδωσε στη συμμορία του Ζελένκοφ την ιδέα για το φράγμα; Σωστά, ένας από τους διάσημους Ρώσσους παρουσιαστές της τηλεόρασης. Και τώρα αν της συμβεί κάτι, ο Θεός να το κάνει, φυσικά! – όλα τα βέλη θα μεταφερθούν αμέσως στο Κρεμλίνο…

Alexander Okun

EADaily

…………………………….

Σχετικά …

Βίντεο με τους ρωσσικούς πυραύλους στο εργοστάσιο Artyem (παραγωγή πυραύλων) στο Κίεβο

13 Μαρτίου 2022 Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβάρδισαν νοσοκομείο με ασθενείς στη Βολνοβάκα, έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (βίντεο)

26 Μαρτίου 2022 Οι Ουκρανοί νεοναζί του Ζελένσκι σχεδιάζουν να ανατινάξουν το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό !! Θα πνίξουν την πόλη αν το κάνουν !!

6 Ιουνίου 2023 Αποκάλυψη EAdaily: Στο Πεντάγωνο, είχε γίνει προσομοίωση της έκρηξης του φράγματος Kakhovka !!

6 Ιουνίου 2023 Οι Ουκρανοί ναζί είχαν ναρκοθετήσει και το φράγμα Khadzhibey στην Οδησσό… έτοιμοι να το ανατινάξουν !!

7 Ιουνίου 2023 Φράγμα Kakhovka. Από τον Οκτώβριο 2022 στο Σ.Α. του ΟΗΕ η Ρωσσία εξέφραζε έγγραφες ανησυχίες !!

“20 Days in Mariupol”. Η Μαριάννα και το “Όσκαρ” προπαγάνδας !! Οι ίδιοι σκηνοθέτες ήταν και στο Euromaidan (βίντεο) !!

Έναν χρόνο μετά. (vid) Η έγκυος στο μαιευτήριο της Μαριούπολης εκθέτει τα ψέματα των ΜΜΕ

(ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 2014. Ukraine. war against Donbass. why is nobody talking about this ?

………………………………………………………………………………