Κίνα: Οι ΗΠΑ είναι ο ληστής του κόσμου παριστάνοντας και τον αστυνόμο

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λιν Τζιαν. Φωτογραφία: Anna Ratkoglo / RIA Novosti

Παριστάνοντας τον αστυνόμο του κόσμου, οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ο ληστής του κόσμου – κινεζικό υπουργείο Εξωτερικών

Οι Ηνωμένες Πολιτείες παρουσιάζονται ως ο αστυνόμος του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα επιδίδονται σε παγκόσμια ληστεία. Αυτό δήλωσε ο επίσημος εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Λιν Τζιαν σε μια ενημέρωση, αναφέρει το TASS.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες συνήθως προσποιούνται ότι είναι ο λεγόμενος αγγελιοφόρος της δικαιοσύνης, υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο αστυνόμος του κόσμου, αλλά στην πραγματικότητα ρίχνουν λάδι στη φωτιά, προκαλούν χάος, υποκινούν πολέμους και δημιουργούν αντιπαράθεση». – είπε ο διπλωμάτης.

Η διεθνής κοινότητα, είπε, βλέπει ξεκάθαρα «ποιος είναι ο εμπνευστής της ουκρανικής κρίσης, ποιος είναι η παρασκηνιακή κινητήρια δύναμη που έχει βυθίσει την περιοχή στο χάος της σύγκρουσης, ποιος είναι ο κύριος ένοχος για την παράταση της κρίσης , και ποιος είναι η μεγαλύτερη πηγή χάους για την παγκόσμια ειρήνη και σταθερότητα».

«Αντί να παίρνουν μέρος στη σύγκρουση, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να σκεφτούν τις βαθύτερες αιτίες της κρίσης και να βρουν τρόπους επίλυσής της». – κατέληξε ο Λιν Τζιαν.

EADaily

…………………..

ΗΠΑ. Οι καουμπόηδες (γάγγραινα) του πλανήτη δεν έχουν λεφτά για τα εκ/μύρια αστέγων, πεινασμένων και ναρκομανών !!

Η Σ. Αραβία προειδοποίησε την G7 να μην κατασχέσει ρωσσικά περιουσιακά στοιχεία

……………………………………………………………………………………………..