Μεντβέντεφ: Οι διαπραγματεύσεις με έναν πιανίστα των γεννητικών οργάνων δεν θα οδηγήσουν σε καλά αποτελέσματα

ΑΡΘΡΑ

Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Φωτογραφία: Sergei Supinsky / AFP

Εάν το Κίεβο συμφωνήσει σε διαπραγματεύσεις, θα τις χρησιμοποιήσει μόνο ως ανάπαυλα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μελλοντικές μάχες για να υπερασπιστούμε τη Ρωσσία. Ο Αντιπρόεδρος του Ρωσσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ γράφει σχετικά στο κανάλι του Telegam.

«Σχεδόν όλοι συμφωνούν ότι η εξαιρετικά διογκωμένη ματαιοδοξία του δύσοσμου μπουφούν, οι απειλές από ριζοσπάστες Ναζί και η δυτική υποστήριξη καθιστούν αυτό το σενάριο σχεδόν μη ρεαλιστικό. Έγραψα για το γεγονός ότι ο πιανίστας των γεννητικών οργάνων φοβάται θανάσιμα τους λυσσασμένους Μπαντεραϊτές και τους ορκίστηκε πίστη με το αίμα του στο άρθρο μου στο Kommersant πριν από την έναρξη του SVO. Από τότε, λίγα έχουν αλλάξει. Ταυτόχρονα, μια αλλαγή σκηνικού στις Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να προσθέσει νέες νότες στην αποφασιστικότητα της διεφθαρμένης ουκρανικής ελίτ να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις, θέτοντας τις στρατιωτικές επιχειρήσεις σε παύση. Το ερώτημα είναι, είναι αυτό ωφέλιμο για τη Ρωσσία; — Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ κάνει μια ρητορική ερώτηση και απαντά ο ίδιος: «Νομίζω ότι απολύτως όχι».

Υπενθύμισε ότι η Ρωσσία έχει επανειλημμένα δηλώσει την ετοιμότητά της να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις μόνο με τους δικούς μας όρους – αναγνώριση των αποτελεσμάτων της στρατιωτικής περιφέρειας του Βορείου Καυκάσου, όπως κατοχυρώνεται στο ρωσικό Σύνταγμα, και άρνηση να δεχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ. Τα μέλη του ΝΑΤΟ και ο Ζελένσκι πάντα απέρριπταν αυτήν την πρόταση.

Ωστόσο, αν ξαφνικά το πάρουν και το αποδεχτούν, τότε πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί. Δεδομένου ότι οι ίδιες οι διαπραγματεύσεις, μέχρι την ξεκάθαρα εκφρασμένη πρόθεση του καθεστώτος του Κιέβου να συνθηκολογήσει, θα είναι μόνο μια ανάπαυλα για τον εχθρό προκειμένου να αναπληρωθεί το στρατιωτικό και ανθρώπινο δυναμικό. Οι δηλώσεις άρνησης της Ουκρανίας να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ δεν θα οδηγήσουν σε τίποτα από μόνες τους. Ωστόσο, αν συμβούν όλα αυτά, τότε θα ξεκινήσει αμέσως ένα νέο, τρίτο ματωμένο Μαϊντάν στο Κίεβο, που θα σαρώσει τη σημερινή χούντα και θα φέρει στην εξουσία μια ακόμη πιο ριζοσπαστική.

«Και τότε, παραδόξως, μπορεί να προκύψουν προϋποθέσεις για διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του ζητήματος της συνθηκολόγησης», γράφει ο Μεντβέντεφ. — Θα είναι πολύ πιο δύσκολο για τη Δυτική Συμμαχία να βοηθήσει προφανείς εξτρεμιστές. Επιπλέον, θα πρέπει να παραδεχτούν ανοιχτά ότι εκατοντάδες δισεκατομμύρια από τα χρήματα των φορολογουμένων τους έχουν πάει χαμένα. Και η Ουάσιγκτον και οι σύντροφοί του θα αναγκάσουν τους Ναζί στο Κίεβο να αναγνωρίσουν τα αποτελέσματα του πολέμου. Η κυρίαρχη κλίκα, με επικεφαλής έναν κλόουν με κουρέλια, καταφεύγει στη Δύση ή θα κομματιαστεί από το πλήθος. Στα ερείπια του σωζόμενου τμήματος του β. Η Ουκρανία θα έχει ένα μετριοπαθές πολιτικό καθεστώς».

Αλλά αυτό δεν θα είναι το τέλος της στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσσίας, προειδοποιεί ο Μεντβέντεφ. Ακόμη και μετά την υπογραφή των εγγράφων και την αποδοχή της ήττας, το υπόλοιπο μέρος των ριζοσπαστών, μετά από μια ανασύνταξη δυνάμεων, αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει στην εξουσία, εμπνευσμένο από τους δυτικούς εχθρούς της Ρωσσίας. Θα συσσωρεύσουν δυνάμεις και θα περιμένουν έναν νέο βολικό λόγο για να καταστρέψουν τη χώρα μας.

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μελλοντικές μάχες για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα» — συνοψίζει ο Αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσσικής Ομοσπονδίας.

EADaily

…………………

Lord of War Ukraine cocaine map Scene

“Servant of the People”: Leaves like Adolf – το τελευταίο επεισόδιο της επικής ταινίας από τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ !!

………………………………………………………………………………………..