Η Ρωσσία εκδίδει επίσημη προειδοποίηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BRICS News [ Η Ρωσσία εκδίδει επίσημη προειδοποίηση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ.

«Το Ρωσσικό Υπουργείο Άμυνας σημειώνει την αυξημένη ένταση των πτήσεων στρατηγικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ πάνω από τη Μαύρη Θάλασσα, τα οποία πραγματοποιούν αναγνώριση και προσδιορισμό στόχων όπλων υψηλής ακρίβειας που παρέχονται στις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας από δυτικά κράτη για να χτυπήσουν ρωσσικούς στόχους.

Αυτό δείχνει την αυξανόμενη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και των χωρών του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση στην Ουκρανία στο πλευρό του καθεστώτος του Κιέβου.

Τέτοιες πτήσεις αυξάνουν σημαντικά την πιθανότητα συμβάντων στον εναέριο χώρο με αεροσκάφη των Ρωσσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων, γεγονός που αυξάνει τον κίνδυνο άμεσης σύγκρουσης μεταξύ της συμμαχίας και της Ρωσσικής Ομοσπονδίας.

Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα είναι υπεύθυνες για αυτό.

Ο Υπουργός Άμυνας της Ρωσσικής Ομοσπονδίας Αντρέι Μπελούσοφ έδωσε εντολή στο Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσσικής Ομοσπονδίας να λάβει μέτρα άμεσης απάντησης σε προκλήσεις». ]

…………………………………

Σχετικό…

Υβριδική επίθεση κατά της Ρωσσίας. Τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σεβαστούπολη, στο Νταγκεστάν, στο συνοριακό πέρασμα στην Αμπχαζία !!

……………………………………………………………………………………………………………….