Όπου έρχονται οι Ρώσσοι, αρχίζει ο πολιτισμός

ΑΡΘΡΑ

Βόρειο Καζακστάν. Κολάζ: static.dispute.az

Όπου έρχονται οι Ρώσσοι, αρχίζει ο πολιτισμός – Βόρειο Καζακστάν

Όπου έρχονται οι Ρώσσοι, έρχεται ο πολιτισμός. Κι εκεί που φεύγουν, αρχίζει το χάος, η καταστροφή και το γλείψιμο στις μπότες των δυτικών κυρίων που έχουν ληστέψει όλο τον κόσμο. Ένας Καζάκος μπλόγκερ, γνωστός με το ψευδώνυμο Βόρειος Καζάκος, το δήλωσε στο ιστολόγιό του.

«Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η Ουκρανία, που οδήγησε με γλάστρες στο κεφάλι στη χωματερή της φτώχειας και διέπραξε γενοκτονία του ρωσσικού πληθυσμού». – αυτός λέει.

Ο μπλόγκερ σημειώνει ότι υπάρχουν πολλοί πολιτισμοί στον κόσμο, αλλά είναι ο δυτικός που έχει βυθιστεί στη λεηλασία των αποικισμένων λαών.

«Μπορεί κανείς να θυμηθεί τους πολέμους του οπίου μεταξύ των Αγγλοσάξωνων και της Κίνας, όταν εκατοντάδες εκατομμύρια πολίτες αυτής της χώρας ήταν γαντζωμένοι στα ναρκωτικά. Επίσης η γενοκτονία εκατομμυρίων Ινδιάνων στη Νότια και Βόρεια Αμερική με το scalping. Και αυτό στον δυτικό κόσμο ονομαζόταν δημοκρατία». – συνεχίζει η blogger.

Οι Ρώσσοι, τόνισε, πάντα ακολουθούσαν διαφορετικό δρόμο.

«Όπου εμφανίστηκαν οι Ρώσσοι, άρχισαν να διδάσκουν τους ντόπιους να διαβάζουν και να γράφουν και να τους περιποιούνται. Ό,τι μπορούσαν να κάνουν μόνοι τους το μετέδωσαν. Και αδελφοποίησαν, σε αντίθεση με άλλες χώρες», – Λέει περαιτέρω το Βόρειο Καζακστάν.

Πρόσθεσε ότι όλοι οι λαοί που συναδελφώθηκαν με τη Ρωσσία διατήρησαν τα εδάφη, τη γλώσσα και τον πολιτισμό τους.

«Πώς μπορείτε, Ρωσσόφοβοι, να τολμήσετε να το αποκαλέσετε αποικία;» — ρωτά ο μπλόγκερ, συνιστώντας να μελετήσετε την ιστορία της αρπαγής της δυτικής γης.

Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, ένα άτομο θα έχει πλήρη κατανόηση του τι είναι αποικισμός και ιδιοποίηση γης.

EADaily

………………………………………………………………………………………………………….