Κίνα: Οι ΗΠΑ, υπόσχονται μια «κόλαση drone» στα στενά της Ταϊβάν; Θα πάνε εκεί οι ίδιες !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Wu Qian. Φωτογραφία: CGTN

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού στρατού υπόσχεται να εξαπολύσει την κόλαση ως απάντηση στις Ηνωμένες Πολιτείες

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, υποσχόμενες να δημιουργήσουν μια «κόλαση drone» για τον κινεζικό στρατό στα στενά της Ταϊβάν, θα πάνε εκεί οι ίδιες. Ο επίσημος εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Γου Κιάν, δήλωσε σε ενημέρωση, σύμφωνα με το TASS.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όσοι φωνάζουν ότι μετατρέπουν τα σπίτια των άλλων σε κόλαση πρέπει πρώτα να προετοιμαστούν να πάνε στην κόλαση οι ίδιοι.

«Κάποιοι άνθρωποι στις ΗΠΑ που θέλουν να συγκρατήσουν την Κίνα με την Ταϊβάν δεν θα σταματήσουν να μετατρέπουν τα στενά της Ταϊβάν σε κόλαση στη γη – αυτό είναι παράνοια στο άκρο». είπε ο Γου Κιάν.

Πρόσθεσε ότι οι υποστηρικτές της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν που ζητούν την υποστήριξη της Ουάσιγκτον θα αντιμετωπίσουν τη μοίρα μιας «εγκαταλελειμμένης σκακιέρας».

«Η Ταϊβάν ανήκει στην Κίνα και η Κίνα δεν θα ανεχθεί τη διαίρεση». – κατέληξε ο Γου Κιάν.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής της Διοίκησης Ινδο-Ειρηνικού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Samuel Paparo, δήλωσε σε συνέντευξή του σε δημοσιογράφους της Washington Post σχετικά με την ετοιμότητά του να δημιουργήσει «μια σκηνή από την κόλαση με drones» στα στενά της Ταϊβάν. Το σχέδιο των ΗΠΑ για την άμυνα της Ταϊβάν σε περίπτωση υποτιθέμενης πιθανής εισβολής από την ηπειρωτική Κίνα, είπε, προβλέπει τη μαζική χρήση μη επανδρωμένων αεροσκαφών και μη επανδρωμένων σκαφών και υποβρύχιων συστημάτων.

EADaily

……………………………………………………………………………………………………………….