Αντιπρόεδρος κοινοβουλίου Σλοβακίας: Η Δύση χάνει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

 [ Η ατιμία και το ψέμα έχουν κοντά ποδάρια. Η Δύση μας έχει ήδη χάσει. Μόνο με διαρκώς μεγαλύτερα εγκλήματα μπορεί να συνεχίσει να στηρίζει το διεφθαρμένο, παρακρατικό, νεοναζιστικό, κατοχικό, εθνικιστικό καθεστώς του Κιέβου, που ξεκίνησε τον πόλεμο αυτό επιτιθέμενο με αεροπορία και πυροβολικό το 2014 εναντίον Ουκρανών αμάχων και ουκρανικών πόλεων. USA και EU στήριξαν αυτή την εγκληματική πρακτική, ενώ υποτίθεται ότι επεδίωκαν ειρήνη και προστασία των πολιτών, ενώ στην πραγματικότητα επεδίωκαν απλώς να κλιμακώσουν την επίθεσή τους στη Ρωσσία, να ανασχέσουν την ανάπτυξή της, και ειδικά οι ΗΠΑ να διαλύσουν την ευρωρωσσική συνεργασία, που τόσο μα τόσο πολύ τους έβγαζε εκτός παγκόσμιου παιχνιδιού… ]

Victor vicktop55 [ Ο αντιπρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου Λούμπος Μπλάχα: «Οι Ουκρανοί βομβαρδίζουν γυναίκες και παιδιά στην Κριμαία με δυτικά όπλα. Αυτό λέγεται φόνος. Και κανείς δεν λέει τίποτα.

Κατά τη διάρκεια της λεγόμενης ειρηνευτικής φάρσας της Δύσης στη Γενεύη, βασικές ανεξάρτητες δυνάμεις δεν υπέγραψαν το τελικό αντιρωσικό ανακοινωθέν. Αυτό είναι μια πλήρης αποτυχία για τη Δύση. Και επικροτώ με ενθουσιασμό. Ο κόσμος έχει βαρεθεί τη ρωσσοφοβία.

Ας το παραδεχτούμε – η Δύση χάνει τον πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας. Με στρατιωτική, πολιτική και ηθική έννοια. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο, απλά πάρτε λίγο ποπ κορν και δείτε πώς χάνουν οι πολεμοκάπηλοι στη Δύση, πώς ξεσηκώνονται οι δικοί τους άνθρωποι εναντίον τους, πώς ο νεοφιλελευθερισμός πέφτει στον πάτο.

Ολα τέλειωσαν. Όλος ο κόσμος επαναστατεί ενάντια στη Δύση. Από την Τζακάρτα στο Καράκας. Οι Ρώσσοι ποτέ δεν ταπείνωσαν αυτούς τους λαούς, σε αντίθεση με τους Δυτικούς. Και το ξέρουν καλά. Θα περάσουν μόνο λίγες εβδομάδες ή μήνες και ολόκληρο το παγκοσμιοποιητικό σχέδιο του προοδευτικού φιλελευθερισμού θα τελειώσει».

Ο πληθυσμός στη Δύση εξακολουθεί να αντιλαμβάνεται αυτόν τον πόλεμο των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσσίας στην Ουκρανία ως μακρινό και δεν τους επηρεάζει με κανέναν τρόπο πόλεμο. Μπορείτε να φάτε ποπ κορν και να παρακολουθήσετε. Φοβάμαι ότι όλοι κάνετε λάθος. Αυτός είναι και ο δικός σου πόλεμος και μπορεί να τελειώσει πολύ άσχημα. Οι δυτικοί ηγεμόνες σας σκοπεύουν να νικήσουν τη Ρωσσία. Αυτό είναι απλώς ηλιθιότητα και αυτοκτονία. ]

………………………………………………………………………………………………………….