Ρωσσικό «Τσάρος Drone» μετέτρεψε σπίτι σε σωρό από μπάζα !! (βίντεο)

News

Το αποτέλεσμα της δουλειάς του «βασιλικού drone». Εικονογράφηση t.me/oboronka_channel

Μια άλλη «έκπληξη» για τους ναζί ήταν ένα νέο αεροσκάφος καμικάζι με υπερισχυρή γόμωση, που είχε ήδη το παρατσούκλι «Τσάρος Drone» από τους μαχητές.

Πλάνα της πολεμικής χρήσης του δημοσίευσε το κανάλι Telegram Defense Industry. Δείχνουν πώς ένα drone κατέστρεψε μόνο του ένα προσωρινό σημείο ανάπτυξης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων (AFU).

Το βίντεο απαθανάτισε τη στιγμή που το drone πλησίασε τον στόχο. Μετά από αυτό, χτύπησε με επιτυχία το σημείο προσωρινής ανάπτυξης του ουκρανικού στρατού. Από την πρόσκρουση, το κτίριο καταστράφηκε ολοσχερώς, οι τοίχοι και η οροφή μετατράπηκαν σε σωρό από μπάζα.

“Ένα νέο επεισόδιο της εργασίας ενός βασιλικού drone FPV αυξημένης ισχύος σε ένα σπίτι που καταλαμβάνεται από στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας με την πλήρη καταστροφή του.” — εξήγησαν οι συντάκτες της δημοσίευσης.

Όπως ανέφερε η EADaily , νωρίτερα η αμερικανική έκδοση National Interest εξέφρασε την άποψη στο υλικό της ότι η χρήση των κατευθυνόμενων βομβών FAB-3000 από τη Ρωσία μεταφέρει τη σύγκρουση σε μια νέα φάση.

…………………………………………………………………………………………………..