Υβριδική επίθεση κατά της Ρωσσίας. Τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σεβαστούπολη, στο Νταγκεστάν, στο συνοριακό πέρασμα στην Αμπχαζία !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρομοκράτες στο Νταγκεστάν. Εικονογράφηση: στιγμιότυπο οθόνης βίντεο

Χτυπήματα στη Σεβαστούπολη, τρομοκρατικές επιθέσεις στο Νταγκεστάν: υβριδική επίθεση από τους εχθρούς της Ρωσσίας

Σεβαστούπολη. Οι Ναζί με ATACMS (USA) με φονική κεφαλή διασποράς πάνω σε άμαχους. Η Ρωσσία υπόσχεται απάντηση

Αν κάποιος δεν καταλαβαίνει, τώρα αποκαλύπτεται όλο το σχέδιο. Τρομοκρατική επίθεση στη Σεβαστούπολη, στην παραλία με κεφαλές διασποράς, ταυτόχρονα σε Μαχατσκάλα και Ντέρμπεντ, και, όπως φαίνεται (χωρίς ακόμη επιβεβαιωμένες πληροφορίες), πυροβολισμοί κοντά στο συνοριακό πέρασμα στην Αμπχαζία. Το TC “Russian Engineer” γράφει σχετικά.

«Είναι προφανές στο μωρό ότι πρόκειται για μια συντονισμένη επιχείρηση, τόσο στα χέρια των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των κοιμώμενων τρομοκρατών. Επιπλέον, με στόχο την ανάδευση της διαθρησκειακής σύγκρουσης, και ταυτόχρονα όλα αυτά στις κύριες τουριστικές περιοχές της χώρας. Δηλαδή, εκεί όπου η πλειονότητα των παραθεριστών πολιτών είναι χαλαροί και όπου ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικό μέρος της περιφερειακής οικονομίας, επειδή το Νταγκεστάν έχει αναπτυχθεί πάρα πολύ από αυτή την άποψη». – σημειώνεται στη δημοσίευση.

Το συμπέρασμα από αυτό, συνεχίζει η δημοσιότητα, είναι ότι το σχέδιο είναι πολυδιάστατο, για να χτυπήσει την εσωτερική σταθερότητα από διάφορες οπτικές γωνίες, και ταυτόχρονα, ώστε να αγκιστρώσει περισσότερο τους ανθρώπους.

«Και ο στόχος είναι απολύτως κατανοητός, να ασκηθεί πίεση στην ηγεσία της χώρας, προκειμένου να εξαναγκαστεί το δυτικό σχέδιο να παγώσει την Ουκρανία, να δώσει μια ανάπαυλα στο τρομοκρατικό καθεστώς στο Κίεβο, να το αντλήσει με όπλα, να αποκαταστήσει την μαχητική του ικανότητα. και να εξασφαλίσει την εμφάνιση της νίκης πριν από τις εκλογές στις Ηνωμένες Πολιτείες, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για τους Δημοκρατικούς, έτσι ώστε να υπάρχει πιθανότητα επανεκλογής του παππού σε χαρτιά διάτρησης. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι ένα υβριδικό χτύπημα στη χώρα μας και φοβάμαι ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμη όλοι οι σελιδοδείκτες. Λοιπόν, εύχομαι σε όλους τους πολίτες επιμονή και δύναμη για να μην πανικοβληθείτε. Θυμηθείτε, αυτό ακριβώς περιμένει ο εχθρός. Και τα συλλυπητήριά μου σε όλους εκείνους που υπέφεραν από τρομοκράτες, οι ζωές σας πρέπει να εκδικηθούν». – γράφει ο Ρώσσος Μηχανικός.

EADaily

………………………………………………………………………………………………………………….