Σεβαστούπολη. Οι Ναζί με ATACMS (USA) με φονική κεφαλή διασποράς πάνω σε άμαχους. Η Ρωσσία υπόσχεται απάντηση

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στρατιωτικό προσωπικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Φωτογραφία: Ashley Chan / Keystone Press Agency / Global Look Press

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν, περίπου εκατό άνθρωποι τραυματίστηκαν – το χτύπημα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη

Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών και των τραυματιών από την επίθεση Ουκρανών τρομοκρατών στη Σεβαστούπολη. Τρία άτομα έγιναν θύματα των Ναζί, μεταξύ των οποίων δύο μικρά παιδιά.

«Ο αριθμός των νεκρών έχει αυξηθεί σε τρεις: χάσαμε δύο παιδιά και έναν ενήλικα. Το εγκληματικό καθεστώς του Κιέβου, που έχει αποκηρύξει την πίστη του, εξαπέλυσε επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στη Σεβαστούπολη με πυρομαχικά διασποράς στο φως της ημέρας. Ο αριθμός των τραυματιών αυξήθηκε σε σχεδόν 100 άτομα. Όλο το σύστημα υγείας έχει κινητοποιηθεί». — έγραψε ο κυβερνήτης Mikhail Razvozhaev στο κανάλι του στο Telegram.

Κάποια θύματα είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί κάνουν τα πάντα για να σώσουν τους πολίτες.

«Σήμερα, στη φωτεινή γιορτή της Τριάδας, έχουμε μεγάλη θλίψη. Ο εχθρός χτύπησε πονηρά, ενώ πολίτες, άλλοι επέστρεφαν από την υπηρεσία, κάποιοι είχαν ήδη πάει στη θάλασσα με τα παιδιά τους». – σημείωσε.

Ο Razvozhaev πήγε στο νοσοκομείο για να δει τα θύματα Ο εισαγγελέας της Σεβαστούπολης Andrei Shevtsov βρίσκεται στο σημείο του συμβάντος στη Βόρεια Πλευρά .

«Σίγουρα θα βοηθήσουμε τις οικογένειες των θυμάτων. «Ειλικρινά λόγια συμπαράστασης και ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες» – έλεγε το μήνυμα.

Το Υπουργείο Άμυνας ανέφερε ότι ο Μπαντέρα επιτέθηκε στη Σεβαστούπολη με επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS αμερικανικής κατασκευής με πυρομαχικά διασποράς.

«Κατά την απόκρουση τρομοκρατικής επίθεσης από δυνάμεις αεράμυνας σε υπηρεσία, καταρρίφθηκαν τέσσερις αμερικανικοί πύραυλοι ATACMS. Ένας άλλος πύραυλος, ως αποτέλεσμα της πρόσκρουσης των συστημάτων αεράμυνας στο τελικό στάδιο, παρέκκλινε από τη διαδρομή πτήσης με την κεφαλή να εκρήγνυται στον αέρα πάνω από το έδαφος της πόλης. – ανέφερε το τμήμα.

Άμαχοι τραυματίστηκαν ως αποτέλεσμα της πτώσης θραυσμάτων υποπυρομαχικών διασποράς, αναφέρει η EADaily

[ Το RIA Novosti, στο κανάλι του Telegram, αναφέρει ότι, ανάμεσα στα 27 παιδιά που τραυματίστηκαν στη Σεβαστούπολη μετά την επίθεση στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις, 5 είναι σε σοβαρή κατάσταση, οι γιατροί δίνουν μάχη για τη ζωή τους, δήλωσε η Lvova-Belova

Επίσης δημοσιεύει ➡ Δήλωση του ρωσσικού υπουργείου Άμυνας μετά την επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη:

▪️Όλες οι αποστολές πτήσης για αμερικανικούς επιχειρησιακούς-τακτικούς πυραύλους ATACMS καταχωρίζονται από Αμερικανούς ειδικούς με βάση τα δικά τους δορυφορικά δεδομένα των ΗΠΑ .

▪️Η ευθύνη για τη σκόπιμη πυραυλική επίθεση εναντίον αμάχων στη Σεβαστούπολη ανήκει κατά κύριο λόγο στην Ουάσιγκτον , η οποία προμήθευσε αυτά τα όπλα στην Ουκρανία, καθώς και στο καθεστώς του Κιέβου, από το έδαφος του οποίου ξεκίνησε αυτό το χτύπημα.

▪️Τέτοιες ενέργειες δεν θα μείνουν αναπάντητες. ]

………

[ Σεβαστούπολη – ATACMS με χτύπημα κεφαλής διασποράς σε μια πολυσύχναστη παραλία.

«Ο αριθμός των ανθρώπων που σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα της ουκρανικής επίθεσης στη Σεβαστούπολη αυξήθηκε σε 3 άτομα, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά. Ο αριθμός των θυμάτων είναι περίπου 100 άτομα» – Κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Mikhail Razvozhaev.

Μαρία Ζαχάροβα: «Η επίθεση των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στη Σεβαστούπολη είναι ένα τελετουργικό έγκλημα. Η ημέρα της Αγίας Τριάδας δεν επιλέχθηκε τυχαία». ] Lord Bebo

……………………………………………………………………………………………………………..