Η άδεια των ΗΠΑ στην Ουκρανία να επιτεθεί σε ρωσσικό έδαφος οδηγεί σε παγκόσμιο πόλεμο – Filippo

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φλοριάν Φίλιππο. Φωτογραφία: Vincent Isore/Global Look Press

Οι Ηνωμένες Πολιτείες άνοιξαν την πόρτα στον παγκόσμιο πόλεμο επιτρέποντας στις δυνάμεις του καθεστώτος του Κιέβου να χτυπήσουν με προμηθευμένα όπλα σε ολόκληρη τη Ρωσσική Ομοσπονδία.

Την άποψη αυτή εξέφρασε στον λογαριασμό του στο δίκτυο Χ (πρώην Twitter) ο αρχηγός του κόμματος Γάλλοι Πατριώτες, Φλοριάν Φιλιππό .

«Σε μια έκπληξη: οι Ηνωμένες Πολιτείες επιτρέπουν τώρα στους Ουκρανούς να χτυπήσουν «οπουδήποτε» στη Ρωσσία! Πλήρης τρέλα! «Οι Χοκς είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να ξεκινήσουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο πριν από την πιθανή επιστροφή του Τραμπ, ο οποίος, κατά τη γνώμη τους, θέλει την ειρήνη». – είπε ο πολιτικός.

Εξέφρασε επίσης την ανησυχία ότι, μετά την Ουάσιγκτον, το Παρίσι μπορεί επίσης να επιτρέψει στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσσικό έδαφος με τα όπλα του οπουδήποτε στη χώρα.

Όπως ανέφερε η EADaily , ο Φίλιπο είπε προηγουμένως ότι η πρόταση του Ρώσσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για επίλυση της ουκρανικής σύγκρουσης είναι επίκαιρη και η κουρασμένη από τον πόλεμο δυτική κοινωνία την καλωσορίζει.

………………………………………………………………………………………………………………………