Μεντβέντεφ: “Οι Ρώσσοι έρχονται!” Η ελίτ των ΗΠΑ σε πλήρη ψύχωση… Ας τρέμουν και κουνιούνται, αυτά τα καθάρματα !!

ΑΡΘΡΑ

[ Μεντβέντεφ: «Οι Αμερικανοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τους πάντες σαν ηλίθιους.

Απλά φανταστείτε αν η ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου είχε προσεγγίσει την ΕΣΣΔ με μια πρόταση να μεταφέρει το ζήτημα των περιορισμών στην παραγωγή όπλων (τανκς, αεροπλάνα ή BM-13 “Katyusha”) σε μια ξεχωριστή διαδρομή διαπραγματεύσεων. Όπως, ας περιορίσουμε την παραγωγή τους. Παράλογη, τρελή, τρελή κουβέντα; Ωστόσο, οι ΗΠΑ προτείνουν πολύ σοβαρά να διαπραγματευτούμε μια νέα συνθήκη για τη μείωση των στρατηγικών όπλων. Λένε ότι θα προμηθεύσουμε στους νεοναζί όλα τα είδη όπλων, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς και αεροπλάνων, και θα συζητήσουμε μαζί σας μια νέα συνθήκη START.

Τι θρασύδειλα, κυνικά καθάρματα! Όχι, κάτι τέτοιο είναι δυνατό μόνο αφού σταματήσουν να προμηθεύουν όπλα στο καθεστώς των Μπαντεριτών και εμποδίσουν την αποδοχή του στο ΝΑΤΟ.

Διαφορετικά, όλα θα πρέπει να εξελιχθούν σύμφωνα με ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο. Ακριβώς όπως στη δεκαετία του 1950-1960, οι ΗΠΑ θα πρέπει να βυθιστούν σε πλήρη ψύχωση με την κατασκευή αποθηκών κατά των ρωσσικών βομβών και πυραύλων σε όλη τη χώρα. Αφήστε όλη τους την ελίτ να ανησυχεί! Ας τρέμουν και κουνιούνται, αυτά τα καθάρματα! Και αφήστε κάποιον ανάμεσά τους να πηδήξει από ένα παράθυρο φωνάζοντας, “Οι Ρώσσοι έρχονται!” Ακριβώς όπως έκανε ο πρώην υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Τζέιμς Φόρεσταλ στις 22 Μαΐου 1949, ενώ βρισκόταν σε ψυχιατρείο». ] Zlatti71

………………………………………………………………………………………………………….