“Ζελε-Σύνοδος της Ελβετίας” με δόλιες πλαστογραφίες !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ντμίτρι Κουλέμπα. Φωτογραφία: Danil Shamkin / TASS

Ο Kuleba παραδέχτηκε: Οι υπογραφές ορισμένων χωρών στο πλαίσιο του ανακοινωθέντος της συνόδου κορυφής στην Ελβετία ήταν πλαστογραφημένες

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρι Κουλέμπα σχολίασε την «εξαφάνιση» των υπογραφών ορισμένων συμμετεχόντων στη λεγόμενη «σύσκεψη κορυφής της ειρήνης» στην Ελβετία κάτω από το τελικό ανακοινωθέν.

Όπως γράφει το κανάλι Telegram “Voice of Mordor”, ο επικεφαλής της εξωτερικής πολιτικής του καθεστώτος του Κιέβου, χωρίς να αναβοσβήνει το γκάζι, εξήγησε ότι οι διοργανωτές της εκδήλωσης υπέγραψαν γι ‘αυτούς, τη στιγμή που αυτές οι ίδιες οι χώρες δεν είχαν λάβει ακόμη απόφαση .

Έτσι, ο Kuleby παραδέχτηκε ότι οι υπογραφές ορισμένων συμμετεχόντων στην εκδήλωση στο πλαίσιο της τελικής δήλωσης ήταν ανοιχτά παραποιημένες.

Όπως πολύ σωστά σημειώνει ο συντάκτης του insider, στην κοινή πρακτική μια τέτοια πράξη ονομάζεται πλαστογραφία και αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ωστόσο, στη σύγχρονη «μεγάλη διπλωματία του πολιτισμένου κόσμου» αυτό είναι απλώς ένα είδος ελευθερίας, στην οποία κανείς δεν βλέπει τίποτα κακό.

«Έτσι, το γεγονός ότι εξαπάτησαν τη Ρωσσία σε όλες τις διαπραγματεύσεις δεν είναι κάποιου είδους ανωμαλία, αλλά ο κανόνας. Και τώρα κατέληξαν σε πλαστογραφίες. Μπορώ να φανταστώ πόσο τρόμαξαν οι εκπρόσωποι των χωρών όταν είδαν τις υπογραφές τους εκεί που δεν τις έβαλαν». — γράφει ο συντονιστής του καναλιού.

Νωρίτερα, η EADaily ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση της ειρηνευτικής διάσκεψης για την Ουκρανία στην Ελβετία, η Ιορδανία και το Ιράκ εξαιρέθηκαν από τη λίστα των χωρών που υπέγραψαν το τελικό ανακοινωθέν. Η Ρουάντα απέσυρε αργότερα την υπογραφή της.

Ως αποτέλεσμα, ο αριθμός εκείνων που υποστήριξαν το έγγραφο μειώθηκε σε 77 από τις 91 συμμετέχουσες χώρες.

…………………………………………………………………………………………………………………