Η Ολλανδία απαγόρευσε πλήρως στους LGBT τις υιοθεσίες αλλοδαπών παιδιών. Ζαχάροβα: θυμάστε που κατηγορούσαν την Ρωσσία;

ΑΡΘΡΑ ΕΥΡΩΠΗ

 

σ.σ. : Κόλαφος για τον Μητσοτάκη, που υποστήριζε ότι πρέπει και η Ελλάς να ακολουθήσει τα κελεύσματα της “σωστής πλευράς της ιστορίας” , δηλαδή των LGBT της Δύσης !! Αφού έριξε τη φόλα στην ελληνική κοινωνία ψηφίζοντας νόμο που επιτρέπει τους γάμους ΛΟΑΤΚΙ (ΚΙΛΟΤΑ με αναγραμματισμό) επιτρέπει και τις υιοθεσίες από δαύτους !! Τώρα καλείται η ελληνική κοινωνία των ψηφοφόρων του 41% , αλλά και των άλλων κομματικών ακολούθων και υποστηρικτών των ΛΟΑΤΚΙ , να ζητήσει από τον Μητσοτάκη την καταδίκη της Ολλανδίας που πήγε κόντρα στη … “σωστή πλευρά της ιστορίας” !!

Οι LGBT (ευνούχοι κατά τους λόγιους) , οι γάμοι του βυζαντινού αυτοκράτορα και… τα παιδιά

…………………………………….
Μαρία Ζαχάροβα, 16 Ιουνίου

[ Θυμάστε πώς ολόκληρος ο «πολιτισμένος κόσμος» επέκρινε τη Ρωσσία όταν αναπτύχθηκαν νομοθετικά μέτρα για την προστασία των παιδιών από την LGBT προπαγάνδα και για την απαγόρευση των υιοθεσιών σε χώρες που δεν μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε παιδιά; Θυμάμαι. Και σας συμβουλεύω να μην ξεχάσετε.

Και θυμάμαι επίσης πώς ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας στη Μόσχα το 2013 έπεισε τον Σεργκέι Λαβρόφ ότι η απαγόρευση της προπαγάνδας της ομοφυλοφιλίας μεταξύ ανηλίκων ήταν «απαράδεκτη».

Όταν η ρωσσική κυβέρνηση περιόρισε τις ξένες υιοθεσίες σε χώρες όπου επιτρέπονται τα συνδικάτα ομοφυλόφιλων ομοφυλόφιλων, οι ΛΟΑΤ «ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων» στη Δύση άρχισαν να επικαλούνται την παραβίαση των διεθνών της υποχρεώσεων από τη Ρωσσία.

Όπως έγραψε ο Πούσκιν, “Πέρασαν χρόνια. Μια καταιγίδα, μια επαναστατική ριπή σκόρπισε τα παλιά όνειρα.”

Και τώρα η ίδια η Ολλανδία περιορίζει τα δικαιώματα υιοθεσίας παιδιών. Ο υπουργός Νομικής Προστασίας του Βασιλείου, Frank Weerwind, επέβαλε πλήρη απαγόρευση των υιοθεσιών από το εξωτερικό.

Σύμφωνα με την απόφαση, με σπάνιες εξαιρέσεις, κανένας αλλοδαπός δεν μπορεί να υιοθετηθεί από Ολλανδούς υπηκόους.

Αποδείχθηκε κάτι εκπληκτικό: αποδεικνύεται ότι η κολασμένη διαφθορά στη λεγόμενη υιοθεσία παιδιών ανθεί στην Ολλανδία.
Για αρκετά χρόνια, οι ολλανδικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου αποκαλύπτουν εγκληματικά σχήματα στα οποία υπήρχε πραγματική εμπορία παιδιών. Τα μωρά από το Μπαγκλαντές, την Ινδονησία και τη Σρι Λάνκα έγιναν εμπόρευμα. Η κλίμακα της διαφθοράς είναι τόσο μακριά από την κλίμακα που οι Ολλανδοί αποφάσισαν να απαγορεύσουν εντελώς την υιοθεσία από το εξωτερικό.

Αποδεικνύεται ότι αντιμετωπίζουμε μια ακόμη φανταστική υποκρισία των «Δυτικών θεματοφυλάκων της ηθικής»: όταν η Ρωσσία έσωσε τα παιδιά της από τη δολοφονία όπως ο Dima Yakovlev ή μεγάλωσε στο πνεύμα της αναγκαστικής κατήχησης LGBT, οι Ολλανδοί που μας επέκριναν ήδη επωφελούνταν από την εμπορία παιδιών.

Τώρα για τις σημερινές μέρες.

Τώρα υπάρχουν περίπου 30 χιλιάδες παιδιά από την Ουκρανία στην Ολλανδία. Μπορεί κανείς να εγγυηθεί ότι ούτε ένα παιδί δεν θα γίνει εμπόρευμα ή άλλο σεξουαλικό παιχνίδι για πλούσιους Ολλανδούς μπέργκερ; Άλλωστε, τα παιδιά της Ουκρανίας βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Ολλανδίας και, στην πραγματικότητα, δεν έχουν κανένα απολύτως δικαίωμα.

Έχουμε ήδη καταλάβει τι αξίζει το σύστημα κοινωνικής προσαρμογής στο Άμστερνταμ, την Ουτρέχτη και τη Χάγη. ]

………………………….

Σχετικά …

Ρωσσία. Νομοσχέδιο με σκληρά πρόστιμα για προώθηση προπαγάνδας LGBT και παιδεραστία

Ρωσσία. Έως και 10 εκατομμύρια ₽ πρόστιμο για προπαγάνδα LGBT και παιδεραστία.

Ο Mikhail Kovalchuk, μέλος της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, για το τσιπάρισμα των ανθρώπων, νανοβιοτεχνολογίες, δημιουργία του «υπηρεσιακού ανθρώπου»-ζόμπι-υπάκουου σκλάβου, κ.λ.π. (+βίντεο)

Στην Ουκρανία, είναι πλέον εύκολο να εισαχθούν ιδέες LGBT – αυτό που έφερε ο Zelensky από τις ΗΠΑ

Antifa εναντίον Αρμενιο-Αμερικανών μπαμπάδων (vid) που αντιτίθενται στις διδασκαλίες LGBTQIA+ στα σχολεία.

Ο Biden υπέρ της πορνογραφίας με θέμα LGBT, στις σχολικές βιβλιοθήκες…

Ο πρώτος στρατός LGBT ή ΛΟΑΤΚΙ (αναγραμματισμός ΚΙΛΟΤΑ) είναι γεγονός !!

Οι ΗΠΑ απαίτησαν και η World Bank τιμώρησε την Ουγκάντα λόγω του νόμου για τους LGBT

VIKTOR ORBÁN: Δεν υπάρχει χρηματικό ποσό για το οποίο θα δώσουμε τα παιδιά ή τα εγγόνια μας στα χέρια των LGBTQ ακτιβιστών

Ο Μπαράκ Ομπάμα o προστάτης των LGBT, και ο Ναβάλνι

Η Γεωργία εισάγει νομοσχέδιο για την απαγόρευση των LGBTQ

“Μας επιβάλλεται μια εξωγήινη LGBT ιδεολογία” , «Πορεία της Οικογένειας» στη Μολδαβία

…………………………………………………………………………………