Μαρία Ζαχάροβα: Η Δύση συνεχίζει τις προσπάθειές της να κλιμακώσει τη σύγκρουση.

ΑΡΘΡΑ

[ Μαρία Ζαχάροβα, 13 Ιουνίου

Η Δύση συνεχίζει τις προσπάθειές της να κλιμακώσει τη σύγκρουση.

Το διακύβευμα τίθεται στην τρομοκρατική δραστηριότητα του καθεστώτος του Κιέβου, στον πόλεμο κατά του άμαχου πληθυσμού με κάθε μέσο.

Οι Αγγλοσάξονες υποκινούν ανοιχτά το καθεστώς του Κιέβου να διαπράξει βάρβαρες τρομοκρατικές επιθέσεις, ενθαρρύνοντάς το άμεσα να χτυπήσει βαθιά στη Ρωσσία. Και ούτε αυτό τους αρκεί. Τώρα η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο έχουν αναλάβει τον σχεδιασμό δολιοφθορών μεγάλης κλίμακας.

Στις 8 Ιουνίου, η βρετανική ταμπλόιντ Daily Express έγραψε ότι σε περίπτωση στρατιωτικής επιτυχίας ή νίκης της Μόσχας στην Ουκρανία, η χούντα του Ζελένσκι «θα θέλει να διεξάγει τρομοκρατικές δραστηριότητες εντός της Ρωσσίας, οι οποίες θα περιλαμβάνουν βομβαρδισμούς σχολείων και άλλων πολιτικών στόχων». Αυτό γράφεται ήδη από τα δυτικά ΜΜΕ. Όλα αυτά, σημειώνει ο συγγραφέας του υλικού, «θα έχουν πολύ πιο καταστροφικές συνέπειες από αυτό που συμβαίνει σήμερα στο μέτωπο». Είναι βέβαιος ότι οι προετοιμασίες για τέτοιες ενέργειες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ο «καταλύτης» για την εφαρμογή τους μπορεί να είναι «η επιβολή κάποιου είδους ειρηνευτικής συμφωνίας στο Κίεβο».

Τι σημαίνει αυτό? Σχετικά με το γεγονός ότι πολλοί ήδη δηλώνουν τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του καθεστώτος του Κιέβου.

Το τελευταίο πράγμα που τους μένει είναι να παραδεχτούν το προφανές: ότι όλη αυτή η τρομοκρατική δραστηριότητα του καθεστώτος του Κιέβου είναι δυνατή μόνο με τα χρήματα της «συλλογικής Δύσης». Τι είδους χρήματα είναι αυτά; Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνουν τα καθεστώτα σε μη φιλικές χώρες, που είναι αλληλέγγυα με τις τρομοκρατικές δραστηριότητες του καθεστώτος του Κιέβου, από απλούς ανθρώπους, από τις επιχειρήσεις της ΕΕ και των χωρών του ΝΑΤΟ. ]

…………………………………………………………………………………………………………….