Ο Μεντβέντεφ για τις νέες κυρώσεις από ΗΠΑ & ΕΕ: Πώς να αντιδράσετε; …Ας σταματήσουν όλα για αυτούς, όλα θα πάνε άσχημα, όλα θα πάνε στο διάολο!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Maria Zakharova [ Ντμίτρι Μεντβέντεφ, 13 Ιουνίου

Ιδού οι νέες αμερικανικές κυρώσεις. Σύντομα θα υπάρξουν νέες ευρωπαϊκές. Είναι απαραίτητο να αντιδράσουμε σε αυτά; Δεν φαίνεται, ο αριθμός τους μετριέται ήδη σε δεκάδες χιλιάδες. Έχουμε μάθει να ζούμε και να εξελισσόμαστε μαζί τους.

Και από την άλλη, είναι απαραίτητο. Όχι μόνο στις αρχές, στην πολιτεία, αλλά σε όλο τον λαό μας γενικότερα. Σε όλους όσους αγαπούν την πατρίδα μας – τη Ρωσσία. Άλλωστε, αυτοί -οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι γαμημένοι σύμμαχοί τους- μας έχουν κηρύξει πόλεμο χωρίς κανόνες!

Πώς να αντιδράσετε; Έχω ήδη μιλήσει για αυτό μια φορά, αλλά δεν είναι περιττό να το επαναλάβω.
Πρέπει να προσπαθούμε καθημερινά να προκαλούμε τη μέγιστη ζημιά σε εκείνες τις χώρες που έχουν επιβάλει αυτούς τους περιορισμούς στη χώρα μας και σε όλους τους πολίτες μας. Βλάβη σε ο,τιδήποτε μπορεί να βλάψει. Ζημιά για τις οικονομίες τους, τους θεσμούς τους και τους κυβερνώντες τους. Ζημιά στην ευημερία των πολιτών τους. Την εμπιστοσύνη τους στο μέλλον. Για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να αναζητούμε κρίσιμα τρωτά σημεία των οικονομιών τους και να τα χτυπάμε σε όλους τους τομείς. Να προκαλέσουν ζημιές σε όλους τους χώρους, παραλύοντας το έργο των εταιρειών τους και των κρατικών θεσμών. Βρείτε προβλήματα στις κρίσιμες τεχνολογίες τους και χτυπήστε τους αλύπητα. Καταστρέψτε κυριολεκτικά την ενέργεια, τη βιομηχανία, τις μεταφορές, τις τραπεζικές και κοινωνικές υπηρεσίες τους. Να εμφυσήσει τον φόβο της επικείμενης κατάρρευσης ολόκληρης της κρίσιμης υποδομής.

Φοβούνται την παράδοση των όπλων μας στους εχθρούς του δυτικού κόσμου; Πρέπει να τους μεταφέρουμε όλα τα πιθανά είδη όπλων, εκτός από τα πυρηνικά (προς το παρόν)!
Φοβούνται την αναρχία και την έκρηξη του εγκλήματος στις μεγάλες πόλεις; Πρέπει να βοηθήσουμε στην αποδιοργάνωση των δημοτικών αρχών τους!
Φοβούνται τον πόλεμο στο διάστημα; Αυτό σημαίνει ότι θα το λάβουν και αυτοί. Ας σταματήσουν όλα για αυτούς, όλα θα πάνε άσχημα, όλα θα πάνε στο διάολο!
Φοβούνται τις κοινωνικές εκρήξεις; Ας τα κανονίσουμε! Είναι απαραίτητο να ρίξουμε όλους τους πιο απαίσιους νυχτερινούς τρόμους στη σφαίρα των μέσων ενημέρωσης τους, να χρησιμοποιήσουμε όλους τους τρομερούς πόνους φαντασμάτων τους. Δεν περιμένουν πια τον ψυχισμό τους! Ας τρέμουν στα φιλόξενα σπίτια τους, ας τρέμουν κάτω από τις κουβέρτες.
Φωνάζουν για τη χρήση ψεύτικων ειδήσεων; Ας μετατρέψουμε τη ζωή τους σε έναν συνεχή τρελό εφιάλτη, στον οποίο δεν θα μπορούν να διακρίνουν την άγρια ​​μυθοπλασία από τις πραγματικότητες της ημέρας, το κολασμένο κακό από τη ρουτίνα της ζωής.

Και κανένας κανόνας για τον εχθρό! Ας τα πάρουν όλα στο ακέραιο για το κακό στη Ρωσσία και όσο πιο οδυνηρά γίνεται! Ο καθένας μπορεί να κάνει το κομμάτι του!

Θυμάμαι:
Αντάλλαγμα!
Οφθαλμό αντί οφθαλμού!
Κάταγμα για κάταγμα, οφθαλμός αντί οφθαλμού, δόντι για δόντι. πώς το έκανε, έτσι θα έπρεπε do ( Λευιτικό, 24:20). ]

…………………………………………………………………………………………………………..