“Μας επιβάλλεται μια εξωγήινη LGBT ιδεολογία” , «Πορεία της Οικογένειας» στη Μολδαβία

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πορεία υποστήριξης της παραδοσιακής οικογένειας στο Κισινάου. Φωτογραφία: ipn.md

Θα πραγματοποιηθεί «Πορεία της Οικογένειας» στη Μολδαβία: Μας επιβάλλεται μια εξωγήινη LGBT ιδεολογία

Το Κόμμα των Σοσιαλιστών της Μολδαβίας (PSRM) ανακοίνωσε σήμερα, 11 Ιουνίου, την πρόθεσή του να διοργανώσει μια «πανελλαδική Πορεία της Οικογένειας», στόχος της οποίας είναι η «υπεράσπιση των αξιών και των ιερών».

Η δήλωση του πολιτικού σχηματισμού αναφέρει ότι «μια τεχνητά δημιουργημένη ομάδα σεξουαλικών μειονοτήτων προσβάλλει τη Μολδαβία, την ορθόδοξη πίστη της χώρας και τις αιωνόβιες παραδόσεις».

«Μια εξωγήινη ιδεολογία κατά της οικογένειας LGBT επιβάλλεται στους λαούς μας . Μετά την απαίτηση να αποποιηθούμε τη δική μας μολδαβική εθνικότητα και γλώσσα, είμαστε πεπεισμένοι ότι πρέπει να απαρνηθούμε την ανθρώπινη ταυτότητα, την παραδοσιακή οικογένεια που αποτελείται από τη μαμά και τον μπαμπά. Από χρόνο σε χρόνο γίνονται αντιχριστιανικά φεστιβάλ μπροστά σε ολόκληρο τον λαό, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών και των εφήβων». – είπε το PSRM.

Αυτή ήταν μια αντίδραση στην έναρξη ενός εβδομαδιαίου φεστιβάλ της LGBT κοινότητας «Moldova Pride». Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, θα ολοκληρωθεί με πορεία στις 16 Ιουνίου. Αφού η λεσβία Πρόεδρος Maia Sandu αποφάσισε να συμμετάσχει στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης, η οποία προωθεί την ομοφυλοφιλία ως κανόνα, τέτοιες πομπές έγιναν παραδοσιακές για το Κισινάου. Σε αυτές συμμετέχουν φιλελεύθεροι πολιτικοί της κυβέρνησης και εκπρόσωποι διπλωματικών αποστολών δυτικών χωρών υπό βαριά αστυνομική προστασία, η οποία προστατεύει τους λιγοστούς συμμετέχοντες από το αγανακτισμένο κοινό και την αντιπορεία της Ορθόδοξης νεολαίας.

Οι σοσιαλιστές τονίζουν ότι ήταν πάντα αντίθετοι στην «διοργάνωση μιας τέτοιας επαίσχυντης παράστασης στο κέντρο του Κισινάου».

«Ως πολιτικό κόμμα που πάντα υποστήριζε και συνεχίζει να υπερασπίζεται την παραδοσιακή οικογένεια και τις χριστιανικές αξίες του λαού μας, το PSRM εγκαινιάζει μια εθνική Πορεία της Οικογένειας. Καλούμε τους πολίτες της χώρας μας, άλλα κόμματα και δημόσιους φορείς, τον κλήρο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Μολδαβίας και τα παντρεμένα ζευγάρια να συμμετάσχουν σε αυτή την πορεία υπεράσπισης του λαού μας, της πίστης μας και της οικογένειάς μας. Μαζί θα υπερασπιστούμε τις αξίες και τα ιερά μας. Ας αποδείξουμε ότι οι Μολδαβοί είναι υπέρ της παραδοσιακής οικογένειας και της πνευματικής εκπαίδευσης των παιδιών». – αναφέρει η ανακοίνωση του PSRM.

Ας θυμηθούμε ότι υπό την κυριαρχία του Sandu, η Δημοκρατία της Μολδαβίας άρχισε να διεκδικεί ηγεσία στις λεγόμενες ευρωπαϊκές αξίες. Στα τοπικά σχολεία, τα παιδιά διδάσκονται ήδη την ενσυναίσθηση για αυτό και η σημαία του ουράνιου τόξου είναι κρεμασμένη δίπλα στην κρατική σημαία.

ΕΑdaily

……………………………………………………………………………………………………………