Οι Ναζί του Κιέβου διέπραξαν δύο τερατώδεις τρομοκρατικές επιθέσεις

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Το καθεστώς του Κιέβου διέπραξε δύο τερατώδεις τρομοκρατικές επιθέσεις σε νέες περιοχές της Ρωσσίας – Pushilin

Επικεφαλής του DPR Denis Pushilin. Φωτογραφία: kremlin.ru

Στις 7 Ιουνίου, το καθεστώς του Κιέβου διέπραξε δύο αποτρόπαια εγκλήματα πολέμου στις αδελφικές ρωσσικές περιοχές, τα οποία μπορούν να χαρακτηριστούν τρομοκρατικές ενέργειες.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, Ντένις Πουσίλιν, ανακοίνωσε χθες στο κανάλι του στο Telegram . Σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτών των εγκλημάτων ήταν ο θάνατος αμάχων.

«Ως αποτέλεσμα των βομβαρδισμών από ένοπλους σχηματισμούς της Ουκρανίας στην περιοχή Χερσώνα, σύμφωνα με προκαταρκτικές πληροφορίες, σκοτώθηκαν περισσότεροι από 20 άμαχοι, άλλοι 15 τραυματίστηκαν, τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ και περισσότεροι από 50 άμαχοι τραυματίστηκαν », – αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ηγέτης του Ντόνετσκ ευχήθηκε σε όλα τα θύματα ανάρρωση και εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους φίλους των θυμάτων. Διαβεβαίωσε ότι οι κάτοικοι της ΛΔΔ συμμερίζονται τον πόνο των απωλειών τους.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ως αποτέλεσμα της πυραυλικής επίθεσης στο Λουγκάνσκ, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σκοτώθηκαν τέσσερα άτομα , ο συνολικός αριθμός των θυμάτων ήταν 57 άτομα, μεταξύ των οποίων τέσσερα παιδιά.

Τα πτώματα αμάχων που σκοτώθηκαν από μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Φωτογραφία: κανάλι τηλεγραφήματος του κυβερνήτη της περιοχής Kherson Vladimir Saldo

Όπως ανέφερε η EADaily , την ίδια μέρα οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις πυροβόλησαν κατά καταστήματος στο χωριό Sadovoye, στην περιοχή Kherson. Ως αποτέλεσμα, 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 15 τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στα θύματα είναι και ένα παιδί, αναφέρει ο περιφερειάρχης Βλαντιμίρ Σάλντο .

………………………………………………………………………………………………………………