Μεντβέντεφ: Οι ανόητοι στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν σχεδόν όλη την Ουκρανία υπό τον έλεγχο της Ρωσσίας !!

ΑΡΘΡΑ

Maria Zakharova (Commentary) [ Ντμίτρι Μεντβέντεφ, 17 Μαΐου

Εξάλλου, οι ανόητοι στρατηγοί του ΝΑΤΟ θέλουν ειλικρινά σχεδόν όλη η Ουκρανία να βρίσκεται υπό τον έλεγχο της Ρωσσίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δίνουν στις αρχές της Μπαντέρα όλο και περισσότερα όπλα μεγάλης εμβέλειας.
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πρόεδρος Πούτιν λέει ότι για μια ήσυχη ζωή, η χώρα μας θα πρέπει να δημιουργήσει μια ζώνη υγιεινής, εντός της οποίας το νεοναζιστικό καθεστώς δεν θα μπορεί να χτυπήσει στόχους στο έδαφος της Ρωσσίας (συμπεριλαμβανομένου φυσικά όλα τα εδάφη που επέστρεψαν στο κράτος μας).

Δεν είναι δύσκολο να υπολογιστεί ότι σε περίπτωση χρήσης πυραύλων Storm Shadow / SCALP-EG από το καθεστώς του Κιέβου με βεληνεκές τουλάχιστον 550 km και με απόσταση μεταξύ Belgorod και Kyiv 429 km, σχεδόν ολόκληρο το κεντρικό και σημαντικό μέρος των δυτικών εδαφών της πρώην Ουκρανίας εμπίπτει σε μια τέτοια ζώνη υγιεινής. Με άλλα λόγια, η Ρωσσία θα έπρεπε να είναι παντού εκεί (550 km συν άλλα 70-100 km για να είμαστε σίγουροι).
Διαφορετικά, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πόλεων και των χωριών μας.
Ακόμα κι αν φανταστούμε ότι έχει υπογραφεί κάποιο έγγραφο με το Κίεβο (ή μάλλον με την Ουάσιγκτον), οποιοσδήποτε νέος μισογύνης Bandera με βλήματα είναι αρκετά ικανός να το παραβιάσει. Οι συνέπειες είναι προφανείς.

Εάν συνεχιστεί αυτό, η εγγυημένη υγειονομική ζώνη θα είναι κάπου στα σύνορα με την Πολωνία. Ή ήδη στην ίδια την Πολωνία. Και αυτό είναι εντελώς επικίνδυνο. Επιπλέον, τα μη στρατηγικά πυρηνικά όπλα, η διεξαγωγή ασκήσεων με τις οποίες έχει ανακοινώσει η χώρα μας, είναι μια πολύ ελαστική έννοια. Τέτοια όπλα (τακτικά ή μη), όπως όλοι γνωρίζουν, περιλαμβάνουν πυρηνικές κεφαλές που ξεπερνούν σημαντικά τη δύναμη του Little Boy και του Fat Man.

Υπολογίστε λοιπόν καλά το εύρος αυτών που διαθέτετε στους ναζί κύριοι. ]

…………….

Σχετικά …

Σκεφτείτε τις συνέπειες: Ρωσσικό Υπ.Εξ. στον Βρετανό Πρέσβη. Ασκήσεις του ρωσσικού στρατού για πυρηνικά όπλα

Η Ρωσσία θα απαντήσει στη μεταφορά από τις ΗΠΑ στη Βρετανία F-35 ικανών να φέρουν πυρηνικά όπλα

McGovern: Οι ΗΠΑ ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν πυρηνικά όπλα λόγω ήττας στην Ουκρανία !!

Το 1962 ήταν οι ΗΠΑ που έριξαν πυρηνική βόμβα στο διάστημα, αλλά με fake news λένε ότι η Ρωσσία θέλει να βάλει πυρηνικά !!

Ντομινίκ Βιλπέν προς Μακρόν: Είσαι ανεύθυνος… Αν πατηθούν πυρηνικά κουμπιά, είμαστε όλοι νεκροί !! (βίντεο)

……………………………………………………………………………………