“Φοβάσαι μπούφε;” Ο Μεντβέντεφ διακωμωδεί άλλη μια δήθεν απόπειρα κατά του ναρκο-Ζελένσκι !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Maria Zakharova [ Ντμίτρι Μεντβέντεφ, 19 Απριλίου 2024

Απόπειρα κατά της ζωής του κύριου οπαδού του Μπαντέρα στην Πολωνία; Αλλά αυτό είναι πραγματικά σοβαρό. Ο κλόουν των ναρκωτικών έχει λόγους να ανησυχεί.

Είναι πιθανό ότι αυτή μπορεί να είναι η πρώτη απόδειξη ότι η Δύση αποφάσισε να τον εξαλείψει. Φοβάσαι, μπούφε! https://t.me/s/medvedev_telegram

[Επιλογή φωτογραφίας = Dmitry M.]

………………………………………………………………

Lord of War Ukraine cocaine map Scene

“Servant of the People”: Leaves like Adolf – το τελευταίο επεισόδιο της επικής ταινίας από τον Ντμίτρι Μεντβέντεφ !!

σ.σ. : Αναζητώντας, βρήκαμε την είδηση, ότι συνελήφθη ένας Πολωνός, που φέρεται να συνεργάζεται με ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών, συνελήφθη ως ύποπτος για συμμετοχή σε … “ρωσσικό σχέδιο” δολοφονίας του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η SBU, η υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας, ανέφερε ότι ένας Πολωνός πολίτης που «συνεργαζόταν με τις στρατιωτικές υπηρεσίες πληροφοριών της Ρωσσικής Ομοσπονδίας συνελήφθη». Όπως μεταδίδουν οι Financial Times, η SBU ανακοίνωσε ότι ο ύποπτος σχεδίαζε «να συλλέξει και να μεταφέρει» στη Ρωσσία πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια στο αεροδρόμιο Ζέσουφ στην ανατολική Πολωνία, από το οποίο πετούν συχνά Ευρωπαίοι ηγέτες, αλλά και ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Όμως, παρατηρήσαμε ότι η SBU έχει κι άλλες φορές ανακοινώσει πανομοιότυπα κείμενα, για δήθεν απόπειρες δολοφονίας του ΝαζιΖελέ, πράγμα που καταντάει γελοίο !! Μα αν ήθελαν οι Ρώσσοι να τον σκοτώσουν, θα τον είχαν σκοτώσει !! Τελευταίο παράδειγμα, όταν τον επισκέφθηκε ο Μητσοτάκης και συναντήθηκαν στην Οδησσό, τότε που οι Ρώσσοι έστειλαν ένα μήνυμα !!

Έτσι, κάθε τόσο οι Ουκραναζί κυκλοφορούν fake news, για να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αφού πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι κι έχει βαρεθεί να ασχολείται με τους ναρκοναζί … 

…………………………………………………………………………………………………………………..