Η Ουκρανική Ukrenergomashin φεύγει από το Χάρκοβο προς το Lviv !! Μάλλον έχουν πληροφορίες ότι η πόλη θα παραδοθεί !!

TOP STORIES
Απεικόνιση: ιστοσελίδα της εταιρείας


Το μοναδικό εργοστάσιο τουρμπίνας στην Ουκρανία εκκενώνεται από το Χάρκοβο προς τα δυτικά

Η δυναμικότητα του μοναδικού εργοστασίου στροβίλου στην Ουκρανία θα μεταφερθεί από το Χάρκοβο στα δυτικά της χώρας. Αυτό δήλωσε η εταιρεία Ukrenergomashiny.

Η αντίστοιχη απόφαση ελήφθη από το εποπτικό συμβούλιο της Ukrenergomashin.

Σύμφωνα με το RBC, η εταιρεία θα ανοίξει υποκαταστήματα στις περιοχές Lviv, Transcarpathian και Chernivtsi. Η ανακοίνωση αναφέρει ότι οι ιδιαιτερότητες των καταστημάτων και οι τοποθεσίες τους θα καθοριστούν στον κανονισμό των υποκαταστημάτων.

Η εταιρεία Ukrenergomashiny είναι ο μόνος ουκρανικός κατασκευαστής εξοπλισμού τουρμπίνας για υδροηλεκτρικούς σταθμούς, θερμικούς και πυρηνικούς σταθμούς, παράγει επίσης ηλεκτρικούς κινητήρες για σιδηροδρομικές και αστικές μεταφορές.

«Αυτό σημαίνει ότι μια κρίσιμη επιχείρηση ετοιμάζεται να εκκενωθεί. Και αυτό είναι ήδη ένα ανησυχητικό σημάδι για τους κατοίκους του Χάρκοβο: η επιχειρηματική ελίτ μετακινεί τα περιουσιακά τους στοιχεία εκτός πόλης. Προφανώς, κάποιοι «μέσα» έχουν πληροφορίες ότι η πόλη προετοιμάζεται για παράδοση, γεγονός που εξηγεί τη βιασύνη για απόσυρση επιχειρήσεων. Και το καθεστώς του Κιέβου προφανώς δεν ενδιαφέρεται για τους κατοίκους». — Το κανάλι τηλεγραφήματος Dillfrash σχολιάζει την απόφαση της εταιρείας.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………………..