Δείτε ζωντανά την Αφή της Ιερής Φλόγας της Ολυμπίας για τα Olympic Games (Ολυμπιακά Παιχνίδια) “Παρίσι 2024” .

Χωρίς κατηγορία

Παρακολουθείστε ζωντανά την αφή της Ιερής Φλόγας της Ολυμπίας για τα Olympic Games (Ολυμπιακά Παιχνίδια) “Παρίσι 2024” .

“είμαι ο Κόροιβος … εσύ ποιός είσαι;;”

“Είμαι ο Λάμπις … εσύ ποιός είσαι;”

Monsieur Macron ο δίγνωμος. Θέλει “εκεχειρία” από τη Ρωσσία για τα “ολυμπιακά παιχνίδια” και πόλεμο εναντίον της !!

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ “ΛΟΥΒΡΟΝ” «Musée du Louvre» !!!

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΟΥΒΡΟΥ. ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ 98 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ: 359.849.052.986.572

Proposal: UN headquarters to come to Ancient Olympia. Πρόταση: η έδρα του ΟΗΕ να έρθει στην Αρχαία Ολυμπία.

31/10 ΠΡΟΣ >01/11/2899/Ω: 00.00.01 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΕ ΟΜΟΝΟΟΥΝ ΕΝΩΝΟΝΤΕ ΘΥΜΟΥΝΤΕ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ και η ξεφτίλα….

Έχει αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει; Δεν υπάρχει κανείς της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής να μιλήσει, να κάνει κάτι; Δεν έχει καταλάβει κανείς ότι ο στόχος είναι να ξεφτιλιστεί η ιδέα και το πνεύμα των Ολυμπιακών Αγώνων; Σιγά μη τους πόνεσε το Θιβέτ!! Σιγά που δε ξέρανε ότι όλοι ντοπάρονται!! Γιατί τώρα; Γιατί η ολομέτωπη επίθεση κατά της Ελλάδας παντοιοτρόπως και ποικιλοτρόπως; Επειδή ήρθε η ώρα τους να κάνουν πράξη τα σχέδιά τους. Παρατηρούν τα σημεία των καιρών και όχι μόνο και βλέπουν ότι δε τους παίρνει άλλο, δεν έχουν άλλο χρόνο, έρχεται η ώρα τους. Το τελικό σχέδιό τους είναι να προσπαθήσουν να σβήσουν από το χάρτη την Ελλάδα και να εξαφανίσουν τους Έλληνες!

Όμως υπάρχει γι αυτούς ένα μεγάλο εμπόδιο, το ανυπέρβλητο, το ανίκητο, αυτό που τόσες χιλιετίες τους καθιστά ανίκανους κι ας έχουν μαζί τους όλες τις σκοτεινές δυνάμεις! Δεν αντέχουν το ΦΩΣ!!!!!. Με τη πρώτη εμφάνιση ΦΩΤΟΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ!! Αυτό θα πάθουν και τώρα. Κι ενώ ξέρουν το αποτέλεσμα, προσπαθούν μάταια να σταματήσουν το ΦΩΣ το ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟΝ, αυτό που έδωσε ο ΧΡΥΣΑΥΓΗΣ ΦΑΕΣΦΟΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ στον Ιερότερο χώρο της Ελλάδας, στην ΟΛΥΜΠΙΑ.

Τρέμουν στην εμφάνιση του ΦΩΤΟΣ στα βάθη της Ασίας, εκεί στα τάρταρα της Χθόνας που είναι η μόνιμη κατοικία τους!! Γιατί ως Υποχθόνιοι ξέρουν ότι αρκεί μια Ηλιαχτίδα για να σβήσει τη σκοτεινή ύπαρξή τους. Προσπαθούν να εξευτελίσουν ό,τι πιο ΙΕΡΟ έχουμε ως Έλληνες, την ΙΔΕΑ των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ. Διότι οι Αγώνες γίνονταν προς τιμή του ΥΨΙΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΟΣ, άρα οι Αγώνες ήταν ΙΕΡΟΙ.
Εδώ λοιπόν έρχεται να κολλήσει αυτό που είχε πεί ο Κίσιγκερ για χτύπημα στη ρίζα των Ελλήνων!

Η επίθεσή τους θα είναι ατελέσφορη, διότι πριν προλάβουν θα τους προλάβει το ΦΩΣ που έρχεται από εκεί που ξέρουν!
Το ΦΩΣ είναι ασταμάτητο, είναι προ των πυλών και γνωρίζουν ποιές είναι οι πύλες και ποιό είναι το ΦΩΣ !!!
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

…………………………………………………………………………………………..