Medvedev: Συνεργοί στην τρομοκρατική ενέργεια στο Crocus

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντμίτρι Μεντβέντεφ, 6 Απριλίου

[ Συνεργοί στην τρομοκρατική ενέργεια που διαπράχθηκε στις 22 Μαρτίου στο Δημαρχείο του Κρόκου

Όπως γνωρίζετε, στο ποινικό δίκαιο, συνηθίζεται να διακρίνεται η συνενοχή στη διάπραξη ενός εγκλήματος, όταν πολλά άτομα συμμετέχουν εσκεμμένα σε αυτό.

1. Ερμηνευτές. Όλα είναι ξεκάθαρα μαζί τους: αυτά τα ανώριμα καθάρματα πιάστηκαν, ερευνώνται. Επιπλέον, είναι προφανές ότι, παρά τις πολυάριθμες αναφορές για τη σύνδεσή τους με το ISIS/Wilayat Khorasan (τρομοκρατική οργάνωση που απαγορεύεται στη Ρωσσία), αυτά τα αποβράσματα δεν είναι σε καμία περίπτωση θρησκευτικοί φανατικοί που είναι έτοιμοι να πεθάνουν για την πίστη τους. Δεν επέδειξαν ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά σύνεργα. Είναι πρωτόγονοι δολοφόνοι, προσλαμβάνονται για σχετικά λίγα χρήματα και εκπαιδευμένοι να πυροβολούν. Μόνο ζώα, ανθρώπινα αποβράσματα.

2. Διοργανωτές. Είναι λίγο πιο περίπλοκο με αυτά, για τα οποία αναπτύχθηκε ο θρύλος της ευθύνης του IS, κάτι που με χαρά επιβεβαίωσαν οι εξτρεμιστές. Αλλά το κάνουν πάντα αυτό, μόνο και μόνο για να αυξήσουν το κεφάλαιό τους. Λοιπόν, κανείς δεν ακύρωσε τα χρήματα, μάλλον πήρε τα δικά τους. Αλλά οι πραγματικοί διοργανωτές εξακολουθούν να κρύβονται στη σκιά του ISIS. Αυτό είναι το σχέδιο. Αλλά ακόμη και οι πρώτες πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν από τηλέφωνα μισθωμένων εκφυλιστών μαρτυρούν κατηγορηματικά την εθνικότητα των διοργανωτών. Όπως και πολλά άλλα πράγματα – ανοιχτά (προορισμός) και κλειστά προς το παρόν. Πρόκειται για στελέχη της ναζιστικής «Ουκρανίας». Στο άσχημο μυαλό τους γεννήθηκε η ιδέα να αντισταθμίσουν τις αποτυχίες στο μέτωπο με τρομοκρατικές επιθέσεις, κάτι που όμως δεν προκαλεί έκπληξη. Θα πρέπει να απαντήσουν είτε με νόμο είτε διαφορετικά. Ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι τρομοκράτες σε όλο τον κόσμο. Χωρίς παραγραφή.

3. Συνένοχοι. Υπάρχουν πολλά από αυτά. Ο κύκλος τους διευρύνεται για να συμπεριλάβει αυτούς που έδωσαν περιουσία, χρήματα, οργάνωσαν μεταφορές, τους δίδαξαν πώς να πυροβολούν κλπ. Πολύ πιο ενδιαφέροντες είναι άλλοι συνεργοί ή διεθνείς χορηγοί τρομοκρατών. Και εδώ, δυστυχώς, η κατάσταση είναι η εξής: περιλαμβάνουν τους κορυφαίους αξιωματούχους των χωρών του ΝΑΤΟ. Είναι διαφορετικοί. Ναι, ακόμα και ο ίδιος ο Μακρόν. Η ρητορική του, οι ενέργειές του και, το πιο σημαντικό, η κύρωσή του για μυστικές επιχειρήσεις με το καθεστώς Μπαντέρα μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως συνέργεια στην τρομοκρατική επίθεση της 22ας Μαρτίου. Αναγκάστηκε να αρνηθεί δημόσια τη συμμετοχή της Γαλλίας στην τρομοκρατική επίθεση ο ίδιος και μέσω των υφισταμένων του. Είναι προφανές ότι ο Μακρόν και μια σειρά από άλλους δυτικούς ηγέτες είναι οι χορηγοί αυτής της τρομερής τρομοκρατικής επίθεσης. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για αυτό. Εδώ δεν μπορείς να κρυφτείς πίσω από ασυλίες. Και από εδώ και πέρα ​​δεν είναι απλώς εχθροί της Ρωσσίας. ]

…………………………………………………………………………………………………………….