Εκπρόσωπος Γ.Γ. του ΟΗΕ Τζέφρι Sachs: Ο COVID-19 ήταν το πνευματικό τέκνο του έργου GOF των ΗΠΑ !!

ΥΓΕΙΑ

Η Αμερική φέρει την πλήρη ευθύνη για τη δημιουργία και την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2 – αυτό το μνημόνιο έγινε από τον διευθυντή του Κέντρου Βιώσιμης Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια, Τζέφρι Σακς .

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κυβέρνηση των ΗΠΑ χρηματοδότησε και υποστήριξε ένα πρόγραμμα επικίνδυνης εργαστηριακής έρευνας, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαρροές υλικού που προκάλεσε την πανδημία COVID-19. Ως αποτέλεσμα, η κυβέρνηση των ΗΠΑ είπε ψέματα για να καλύψει τον πιθανό ρόλο της.

Υπάρχει πληθώρα πληροφοριών που υποδεικνύουν την πιθανή εργαστηριακή προέλευση του SARS-CoV-2. Αυτό αναφέρθηκε από το The Intercept και το US Right to Know, πολλή ερευνητική δουλειά της Emily Kopp αφιερώθηκε σε αυτό και τώρα η Ειδική Υποεπιτροπή για την Πανδημία του Κορωνοϊού είναι εντελώς μπερδεμένη.

Έτσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να βρεθούν υποχρεωμένες να αποζημιώσουν τον κόσμο για τις ενέργειές τους.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας έχουν γίνει ένας ερευνητικός βραχίονας των κοινοτήτων του στρατού και των πληροφοριών. Το Υπουργείο Άμυνας χρηματοδότησε το έργο της μονάδας του Dr. Anthony Fauci και του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων.

Έχουν γίνει εξελίξεις για τον βιολογικό πόλεμο και τη βιοάμυνα, καθώς και για την προστασία από βιολογικό πόλεμο ή τυχαίες εργαστηριακές απελευθερώσεις παθογόνων.

Το πρόβλημα είναι ότι το Gain of Function (GoF) ήταν ένα πρόγραμμα εργαστηριακών πειραμάτων που στόχευαν στη γενετική τροποποίηση των παθογόνων. Σύμφωνα με δημόσια έγγραφα, οποιαδήποτε τέτοια έρευνα είναι επικίνδυνη ακόμη και θεωρητικά με πιθανότητα εξόδου από το εργαστήριο.

Αυτή η πιθανότητα προβλήθηκε άμεσα από τον Δρ Ρόμπερτ Ρέντφιλντ , έναν ιολόγο του στρατού που αργότερα έγινε διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου Νοσημάτων (CDC) στην αρχή της πανδημίας.

Καθώς το GoF προχωρούσε, οι ερευνητές αύξησαν τα επίπεδα ασφάλειας σε BSL-3 ή BSL-4. Μια ομάδα εργασίας που υποστηρίζεται από το NIH (EcoHealth Alliance) πρότεινε να μεταφερθεί μέρος της έρευνάς της με κέρδος λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν (WIV).

Ωστόσο, συνέχισε να είναι μια μελέτη “ΗΠΑ” – οι επιστήμονες έλαβαν συνεχή χρηματοδότηση από το NIH για να πραγματοποιήσουν το πρόγραμμα DEFUSE.

Το πρώτο ξέσπασμα καταγράφηκε στη Γουχάν στα τέλη του 2019 και συνδέθηκε, σύμφωνα με τους ιολόγους, με το γεγονός ότι ο SARS-CoV-2 πιθανότατα εμφανίστηκε ως αποτέλεσμα «έρευνας για την ενίσχυση των λειτουργιών του κορωνοϊού».

Την ίδια στιγμή, η ηγεσία των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένου του Διευθυντή Φράνσις Κόλινς και του Διευθυντή του NIAID , Άντονι Φάουτσι , προσπάθησαν να το κρύψουν και προώθησαν την ιδέα της φυσικής προέλευσης του ιού.

Άρχισαν οι συζητήσεις για την ενοχή της Κίνας. Αν και η CIA, η οποία διερεύνησε το ξέσπασμα, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο SARS-CoV-2 πιθανότατα προήλθε από εργαστήριο.

«Στο τέλος, έγινε σαφές ότι ο ιός ήταν το αποτέλεσμα του ερευνητικού προγράμματος GoF, το οποίο οδήγησε στη δημιουργία ενός επικίνδυνου στελέχους και στη συνέχεια σε μια παγκόσμια πανδημία. Οι θάνατοι και οι απώλειες ανήλθαν τελικά σε εκατομμύρια και δισεκατομμύρια», αναφέρει η υπόμνημα.

Η χρηματοδοτούμενη από τις ΗΠΑ εργαστηριακή προέλευση του COVID-19 ήταν μακράν η πιο σημαντική περίπτωση βαριάς κυβερνητικής αμέλειας στην παγκόσμια ιστορία.

Σύμφωνα με τον Sachs, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να χρηματοδοτεί προγράμματα «βιοάμυνας» μέχρι σήμερα.

pravda-ru

…………………………………………………………………………………………………………………………….