Βούτσιτς: Ντροπή σου Ντόρα Μπακογιάννη. Ξέρω ποιος σου έδωσε την εντολή για το Κοσσυφοπέδιο…

BRICS ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

BRICS News [JUST IN: 🇷🇸 Η Σερβία έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής BRICS 2024.]

Η Σερβία θα βρίσκεται στον νέο αναδυόμενο πολυπολικό κόσμο των BRICS

… και η Ελλάδα, με τους αλλογενείς σφετεριστές που έχουν υφαρπάξει την εξουσία και είναι ορντινάτσες εντολοδόχοι, θα μείνει ένα υποχείριο και ουρά των εντολέων της ΕΕ και των ΗΠΑ, ένα “τριτοκοσμικό” κράτος στις τελευταίες οικονομικές θέσεις…

……………

Στον απόηχο της μαύρης επετείου της ΝΑΤΟϊκής επίθεσης στη Γιουγκοσλαβία

Στις 27 Μαρτίου 2024, ο Βούτσιτς έκανε μια σιβυλλική δήλωση: “Τι τελευταίες 48 ώρες” λάβαμε ειδήσεις που απειλούν τα ζωτικά εθνικά συμφέροντα της Σερβίας.

Και χθες 29 Μαρτίου 2024, σύμφωνα με το bankingnews.gr, ο πρόεδρος της Σερβίας Aleksandar Vucic εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην πρώην υπουργό Εξωτερικών και βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την εισδοχή του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ο Vucic τόνισε ότι η η εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την ένταξη του Κοσσυφοπεδίου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, Ντόρα Μπακογιάννη, άλλαξε τους όρους στην εισήγησή της για το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Σύμφωνα με τον Vucic αυτό έγινε έπειτα από ένα τηλεφώνημα και παραιτήθηκε από το γεγονός ότι η Πρίστινα πρέπει πρώτα να εφαρμόσει την «Ένωση Σερβικών Δήμων» (ZSO).
Σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της Σερβίας, εξέφρασε τις απόψεις του για τις σχέσεις με την Πρίστινα και το ζήτημα της ένταξης στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Ο Vucic επεσήμανε ότι η ΕΕ έχει προδιαγράψει τις βασικές υποχρεώσεις για την Πρίστινα, τονίζοντας ότι οι εκπρόσωποι της Δύσης έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι η ίδρυση της Κοινότητας Σερβικών Δήμων (ZSO) είναι η πρώτη βασική υποχρέωση προτεραιότητας για την Πρίστινα.
Τονίζοντας ότι η Σερβία δεν έχει καμία υποχρέωση σε αυτό το θέμα, ο πρόεδρος επεσήμανε ότι είναι κρίσιμο να τηρήσει η Πρίστινα τη συμφωνία.

«Ντροπή σου Ντόρα Μπακογιάννη»

«Ξαφνικά μετάνιωσε που ήταν πολύ σταθερή και δυνατή. Μετά θυμήθηκε ότι η ZSO δεν είναι σημαντική.
Και μετά θυμήθηκε ότι ούτε η απαλλοτρίωση ήταν σημαντική.
Ξέρω πολύ καλά ποιος έδωσε την εντολή να εγκαταλείψετε τις αρχές σας και να συμπεριφέρεστε έτσι.
Ντροπή σας», είπε αναφερόμενος στη Ντόρα Μπακογιάννη.

Zvezda je život [ Σέρβος Πρόεδρος: Και όσον αφορά το @Dora_Bakoyannis , επιτρέψτε μου να πω άλλη μια φορά, ντροπή σας που λέτε ψέματα. Ξέρω ποιος έδωσε εντολή να αφήσεις τις αρχές σου και να συμπεριφερθείς έτσι. Ντροπή σου! Μερικοί άνθρωποι έχουν τη ραχοκοκαλιά να αγωνιστούν στη διεθνή σκηνή, και κάποιοι δεν έχουν καμία. ]

………………………………………………………………………………………………………….