Η Λετονική Γκεστάπο προειδοποίησε για τον «κίνδυνο του ταξιδιού σε Ρωσσία και Λευκορωσσία»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έμβλημα της Υπηρεσίας Κρατικής Ασφάλειας της Λετονίας (VDD). Φωτογραφία: vkontakte.ru

Η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας (VDD) καλεί τους κατοίκους της Λετονίας να απόσχουν να ταξιδέψουν στη Ρωσσία ή τη Λευκορωσσία για το Πάσχα, μετέδωσε σήμερα, 26 Μαρτίου, το βαλτικό πρακτορείο BNN News.

Το VDD, το οποίο είναι ανάλογο της Γκεστάπο του Χίτλερ στη νεοναζιστική Λετονία, υπενθυμίζει τους υψηλούς κινδύνους «νοημοσύνης» και την πιθανότητα στρατολόγησης όταν μένεις σε αυτές τις δύο χώρες. Σημειώνεται ότι «η Ρωσσία συνεχίζει τον πόλεμο στην Ουκρανία, διαπράττοντας σοβαρά εγκλήματα πολέμου και θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια της Ευρώπης». Σε αυτήν την κατάσταση, εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια της Λετονίας.

Σύμφωνα με δηλώσεις του VDD, «οι δραστηριότητες των ρωσσικών και λευκορωσσικών υπηρεσιών πληροφοριών έχουν γίνει πιο επιθετικές. Οι υπηρεσίες πληροφοριών αυτών των χωρών προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για να αποκτήσουν πληροφορίες πληροφοριών σχετικά με τα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Λετονίας».

ΕΑdaily

…………………..

Η Λετονία θέλει να δημιουργήσει ένα σιδηρούν παραπέτασμα μεταξύ της Ρωσσίας και των χωρών της Βαλτικής

Λετονός πρόεδρος: “Russia delenda est”. Αίσωπος: “Λέων και βάτραχος”. Ζαχάροβα: “είναι απελπισμένος” !!

………………………………………………………………………………………