[ Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη μετά από χτύπημα από πλοίο. Υποδομές των ΗΠΑ εμβληματικές μιας αυτοκρατορίας σε παρακμή/κατάρρευση. Χρήματα που ξοδεύονται σε ατελείωτους πολέμους, για τη χρηματοδότηση ναζί στην Ουκρανία και δολοφόνους μωρών στη Γάζα αντί για τη φροντίδα των πολιτών των ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι η γέφυρα χτυπήθηκε τόσο εύκολα από πλοίο δείχνει ότι δεν έγινε τίποτα για την προστασία και τη σκλήρυνση των δομών στήριξης ως προληπτικό μέτρο έναντι ενός τέτοιου περιστατικού. Η ανικανότητα και η μείωση του κόστους φταίει τόσο όσο και ο πιλότος του πλοίου. ] Angelo Giuliano
Ένας εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος της Βαλτιμόρης είπε στο NBC News ότι ανταποκρίνεται στο περιστατικό στη γέφυρα Francis Scott Key, μια τεράστια μεταλλική κατασκευή που μεταφέρει το Interstate 695 πάνω από τον ποταμό Patapsco νοτιοανατολικά της μητροπολιτικής περιοχής της Βαλτιμόρης.
Τη στιγμή που χτυπήθηκε από το πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, υπήρχε κυκλοφορία στη γέφυρα και άφησε πιθανώς αρκετούς ανθρώπους στον ποταμό κάτω, δήλωσαν οι αρχές. Ο εκτελεστικός διευθυντής της κομητείας της Βαλτιμόρης Johnny Olszewski, Jr. είπε: «Παρακαλώ προσευχηθείτε για όσους επηρεάστηκαν» .
………..
………………………………………………………………………………………………………………………..