Ρώσσοι επιστήμονες βρήκαν χρυσό κάτω από τους πάγους της Ανταρκτικής !! (βίντεο)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ
Στιγμιότυπο βίντεο: ίχνη ψαριών άγνωστα στην επιστήμη, τα οποία, σύμφωνα με πολλά σημάδια, μπορούν να ονομαστούν χρυσά.

Ρώσσοι πολικοί εξερευνητές έκαναν μια ανακάλυψη που ενθουσίασε σοβαρά ολόκληρο τον επιστημονικό κόσμο. Αλλά ιχθυολόγοι, κοσμηματοπώλες και λάτρεις των παραμυθιών παρακολουθούν ιδιαίτερα προσεκτικά πώς εξελίσσονται τώρα τα γεγονότα γύρω από τον σταθμό Vostok της Ανταρκτικής.
Σε δείγματα νερού που ελήφθησαν από βάθος 4 χιλιάδων μέτρων, βρέθηκαν χρυσός και ίχνη ψαριών άγνωστα στην επιστήμη, τα οποία, σύμφωνα με πολλά σημάδια, μπορούν να ονομαστούν χρυσά.

Σήκωσαν ράβδους πάγου από τη λίμνη Βοστόκ στην επιφάνεια και αποδείχτηκε ότι πήραν έναν θησαυρό. Κυριολεκτικά: πρακτικά μια ράβδος χρυσού. Οι επιστήμονες διεξήγαγαν μια φασματική ανάλυση του πάγου και του νερού μιας πολικής λίμνης. Η συγκέντρωση των ιόντων χρυσού είναι σχεδόν 80%.

“Υπάρχει περίπου η ίδια ποσότητα ιόντων χρυσού σε μια ράβδο όπως σε μια ράβδο 700 καρατίων”, λέει ο Sergei Mukhin, επικεφαλής του κέντρου εφαρμοσμένης χημείας. “Ένα άλλο πράγμα είναι ότι όλο αυτό το πολύτιμο μέταλλο βρίσκεται σε μοριακή κατάσταση, οπότε είναι σχεδόν αόρατο με γυμνό μάτι».
Πηγή: http://www.1tv.ru/

Βίντεο: rutube.ru

………………………………………………………………………………………………………………………..