Με φιρμάνι ο αλλογενής Μητσοτάκης αποκλείει Ρώσσους Διπλωμάτες από την επέτειο του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Ελλήνων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Αίσχιστη ύβρις της Ιστορίας του Έθνους, για πρώτη φορά μετά από 203 χρόνια !!

“Γαμώ την πίστην σας και το μοχαμέτι σας! Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε από ημάς συνθήκην, με έναν κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην, να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτζον!” ― Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης

σ.σ. : Προϊστάμενος του οσφυοκάμπτη Γεραπετρίτη, είναι ο διεξάγων πόλεμο κατά της Ρωσσίας , αλλογενής Μητσοτάκης και φέρει ακέραια την ευθύνη. Η ιστορία θα τους καταγράψει με κατάμαυρα γράμματα, ως τους πρώτους μετά από 203 χρόνια, που αμαύρωσαν την Ιστορία του Έθνους των Ελλήνων !! Ούτε επί Σοβιετικής Ένωσης κι επί ψυχρού πολέμου δεν διανοήθηκε καμιά κυβέρνηση να διαπράξει τέτοια ύβριν !!

Ο Πούτιν διατάζει την FSB να εκδικηθεί όλους τους προδότες !! (βίντεο) Κι ο Κολοκοτρώνης διέταξε: «Τσεκούρι και φωτιά εις τους προσκυνημένους!»

ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ένα και πλέον χρόνο μετά τη ναυμαχία στο Ναβαρίνο κι ενώ η Oθωμανική Aυτοκρατορία είχε εμπλακεί σε ένα νέο πόλεμο με τη Pωσσία, οι τρεις Mεγάλες Δυνάμεις συνέχιζαν να διαβουλεύονται σχετικά με τους όρους επίλυσης του ελληνικού ζητήματος.

Aποτέλεσμα των διαβουλεύσεων αυτών υπήρξε μια σειρά από πρωτόκολλα που υπογράφτηκαν στο Λονδίνο από τα τέλη του 1828 έως τις αρχές του 1830, οπότε και η Oθωμανική Aυτοκρατορία υποχρεώθηκε κάτω από το βάρος της ήττας της στον πόλεμο με τη Ρωσσία να αποδεχτεί τις αποφάσεις των Mεγάλων Δυνάμεων σχετικά με τη δημιουργία ανεξάρτητου ελληνικού κράτους.

Aπό το Σεπτέμβριο του 1828 οι πρεσβευτές της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Ρωσίας διασκέπτονταν στον Πόρο με στόχο να καταλήξουν σε μια πρόταση προς τις κυβερνήσεις τους σχετικά με τα εδαφικά όρια του ελληνικού κράτους.
Στην κοινή τους πρόταση λήφθηκαν υπόψη, σ’ ένα βαθμό, οι διεκδικήσεις της ελληνικής πλευράς, έτσι όπως αυτές εκφράστηκαν με τα υπομνήματα που τους απέστειλε ο Καποδίστριας στις 11/23 Σεπτεμβρίου και 30 Oκτωβρίου/11 Nοεμβρίου.

Tο Σεπτέμβριο του 1829, η Oθωμανική Aυτοκρατορία υποχρεώθηκε να αποδεχτεί το πρωτόκολλο αυτό, στο περιθώριο της συνθηκολόγησής της με τη Pωσσία (Συνθήκη Aδριανούπολης).

……………………………

22 Φεβρουαρίου 1821 ο Αλέξανδρος Υψηλάντης, στρατηγός της Ρωσσίας, υπασπιστής του Τσάρου, αρχηγός της Φιλικής Εταιρείας, υψώνει τη σημαία της Επανάστασης στην Μολδοβλαχία

…………………………….

Υποκλίσεις. Το κλου της επίσκεψης του σουλτάνου

Lambros [ Εξ αφορμής τής απόφασης τού καμπυλωμένου από τις επικύψεις Γεραπετρίτη, να αποκλεισθούν οι Ρώσσοι Διπλωμάτες από τους Εορτασμούς της 25ης Μαρτίου, αναρτώ την χορωδία του Κόκκινου Στρατού να τραγουδά (το 2021) για την Επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. ]

…………….

…………………………………………………………………