Ο Πούτιν διατάζει την FSB να εκδικηθεί όλους τους προδότες !! (βίντεο) Κι ο Κολοκοτρώνης διέταξε: «Τσεκούρι και φωτιά εις τους προσκυνημένους!»

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλφειός : Επειδή πλησιάζει η επέτειος του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Ελλήνων του 1821, ας θυμηθούμε από τα απομνημονεύματα του Γέρου του Μοριά, του πολέμαρχου των Ελλήνων, Θεόδωρου Κολοκοτρώνη :10363501_1617190211843446_939319066484391764_n

«Εγώ όντας εβγήκα εις τον Άγιον Γεώργιον, έγραψα γράμματα εις τον Γενναίον και εις τον Κολλιόπουλον, οπού ήταν συνταγμένοι, και επετάχθηκσν εις το Λιβάρτζι, την επαρχία την προσκυνημένη (Καλαβρύτων), και τους διέταττα: «Τσεκούρι και φωτιά εις τους προσκυνημένους!» Και έτσι επέρασαν εις το Λιβάρτζι. Τότε έστειλεν ο Μπραΐμης καταπατητάδες, να ιδή που είμαι και τί ασκέρι έχω, και έδωσε ενός Ρωμιού τριακόσια μπαρμπούτια, δια να μάθη πού είμαι και να μου ριχθή επάνω, και εγώ τον έπιασα και έσπειλα εις την δημοσιά και τον εκρέμασα, εις τα Καλάβρυτα, δύο ώρες απ’ έξω. Τον εκρέμασα με ένα χαρτί που έλεγε το φταίξιμό του: «Προδότης του Έθνους»»

Αυτά … επειδή σίγουρα, τα μμε και οι “αφεντάδες” της ΕΕ και πέραν του Ατλαντικού, θα αρχίσουν τα τσιρίγματα και τις κλάψες, εναντίον του Πούτιν !!

……………………………………………

[ Ο Πρόεδρος Putin διατάζει την FSB να εκδικηθεί όλους τους προδότες:

«Θα αποκαλύψουμε την ταυτότητα όλων των προδοτών, δεν θα ξεχάσουμε κανέναν από αυτούς και θα τιμωρήσουμε τον καθένα από αυτούς ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται». ] Maimunka News

……………………………………………………………………………………………………….