Μεντβέντεφ: «Η ρητορική των δυτικών ηλιθίων είναι εντυπωσιακή ως προς την ασυνέπειά της…»

ΑΡΘΡΑ

[ Μεντβέντεφ: «Η ρητορική των δυτικών ηλιθίων είναι εντυπωσιακή ως προς την ασυνέπειά της. Κάθε ομιλία, κάθε μέρα, είναι η μια γκάφα μετά την άλλη. Δεν μπορείτε να καταλάβετε—είναι παιδική ανωριμότητα, ώριμη βλακεία ή καθαρό θράσος;

Εδώ είναι η κύρια βατραχοπόδαρα που τρομάζει τις γαλλικές αποβιβάσεις στην Κριμαία (δηλαδή στη Ρωσσία), αλλά ορκίζεται να ανταποκριθεί αμέσως στο κάλεσμα του Βλαντιμίρ Πούτιν. Τι συνεπής και θαρραλέος άνθρωπος!

Οι λουκάνικοι προχωρούν παραπέρα: λένε ότι δεν θα θεωρούν πλέον τον Β. Πούτιν Πρόεδρο, αλλά θα συνεχίσουν να διαπραγματεύονται μαζί του. Τότε τίθεται το ερώτημα, τι είναι για αυτούς αν του λείπει η απαραίτητη νομιμότητα; Και ποιο είναι το τίμημα τέτοιων διαπραγματεύσεων;
Και όλα αυτά πηγάζουν από επαίσχυντη αδυναμία. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τις εκλογές, δεν αναγνωρίζουμε τα αποτελέσματα, αλλά για να ενοχλήσουμε κάπως πρέπει να κάνουμε κάποια ηλίθια δήλωση.

Ακόμα πιο ξεδιάντροπα είναι τα επίσημα στοιχεία της Πινδοστάνης. Διεξάγουν ανοιχτά, χωρίς ντροπή, έναν υβριδικό πόλεμο εναντίον μας. Χρησιμοποιούν τα πάντα σε αυτό: τεράστιες προμήθειες όπλων στον εχθρό, αποστολή στρατιωτικών ειδικών τους και έργο των δυνάμεων πληροφοριών. Και μετά, με ίσιο πρόσωπο, λένε: θέλουμε να ξαναρχίσουμε τις συνομιλίες για τον έλεγχο των στρατηγικών όπλων. Όχι ευχαριστώ. Είναι σαν να διαπραγματεύεσαι με τον Χίτλερ για τη μείωση των επιθετικών όπλων κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου.

Και έτσι συνεχίζεται! Ατελείωτο σκιρτισμό στην καρέκλα, κοσμικά ψέματα, αναγκαστικά δάκρυα και θεατρικές επιδείξεις καλής θέλησης. Αλλά στην πραγματικότητα, όλα είναι ψέματα και χειραγώγηση για να διατηρήσουν τη δική τους εξουσία.

Και πραγματικά, είναι τέρατα». ] Zlatti71

…………………………………

Εδώ είναι η συνέντευξη του Ρώσσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στον Ρώσσο δημοσιογράφο Ντμίτρι Κισέλεφ

Πούτιν: Θα προσπαθήσω να εξηγήσω. Όταν διαπραγματευόμασταν στην Τουρκία, στην Κωνσταντινούπολη (το έχω ήδη πει πολλές φορές, πρέπει να το επαναλάβω ξανά, θα το κάνω), με τους διαπραγματευτές από την άλλη πλευρά, καταλήξαμε σε έναν χοντρό τόμο, ένα έγγραφο, στην πραγματικότητα μια συμφωνία, ένα σχέδιο συμφωνίας. Υπάρχει ένα απόσπασμα από αυτή τη συμφωνία· μονογραφήθηκε από τον επικεφαλής της διαπραγματευτικής ομάδας από την ουκρανική πλευρά κ. Αραχαμία. Το έκανε, είναι η υπογραφή του (το έχουμε στη Διοίκηση). Στη συνέχεια, όμως, όπως γνωρίζετε, ο ίδιος ο κ. Αραχαμία είπε στον κόσμο δημόσια, επίσης σε μια συνάντηση, κατά τη γνώμη μου, με δημοσιογράφους, ακόμη και με ξένους: ήρθε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας κ. Τζόνσον και τους απέτρεψε να υπογράψουν τελικά και κατά συνέπεια, την εφαρμογή της παρούσας συμφωνίας. Και το θέμα που μόλις αναφέρατε προέκυψε: Η Ρωσσία πρέπει να νικηθεί στο πεδίο της μάχης.

Είμαστε έτοιμοι να διαπραγματευτούμε; Ναι, είμαστε έτοιμοι. Αλλά μόνο εμείς είμαστε έτοιμοι για διαπραγματεύσεις, όχι με βάση κάποια «θέλω» μετά τη χρήση ψυχοφαρμάκων, αλλά με βάση τις πραγματικότητες που έχουν αναπτυχθεί, όπως λένε σε τέτοιες περιπτώσεις, στη γη. Αυτό είναι το πρώτο… συνεχίστε την ανάγνωση

……………………………………………………………………………………………………………………