Ο τέταρτος Abrams κάηκε κοντά στο Βερδύχι !! Το “μπερντάχι” πάει σύννεφο από τους Ρώσσους !! – βίντεο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Το Ghoul τερματίζει τον Abrams. Εικονογράφηση: παγωμένο πλαίσιο / TK Vladimir Solovyov

Αλφειός : “Πού σε πονεί και πού σε σφάζει” , λέμε οι Έλληνες για τον άγριο, ανηλεή ξυλοδαρμό !! Και .. “Θα σου ρίξω ένα μπερντάχι ξύλο, που θα είναι όλο δικό σου” !! Κι έτσι θα μείνει στην ιστορία το χωριό Βερδύχι !! “Τους πάνε πηδιώντας” (τοπική διάλεκτος των Ηλείων) τους Αβράμηδες οι Ρώσσοι !!

Στην περιοχή του οικισμού Berdychi, στη ζώνη ειδικής επιχείρησης, ρωσσικά μαχητικά κατέστρεψαν το τέταρτο τανκ Abrams που μεταφέρθηκε στο Κίεβο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό αναφέρθηκε από το τηλεγραφικό κανάλι “Στρατιωτικοί Ανταποκριτές της Ρωσσικής Άνοιξης” με αναφορά σε μια πηγή.

«Οι «γενναίοι» της 24ης ταξιαρχίας των Ειδικών Δυνάμεων έκαψαν το τέταρτο τανκ Abrams στην περιοχή του χωριού Βερδύχι. Είκοσι τέσσερα μαχητικά κάλυψαν ένα αμερικανικό τανκ με αντιαρματικά συστήματα. Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν ακόμα 27 οχήματα». – γράφει ο ΤΚ.

https://t.me/RVvoenkor/63433

Όπως ανέφερε η EADaily , το αμερικανικό Abrams , καθώς και ένα όχημα εκκαθάρισης ναρκών που βασίστηκε σε αυτό το τανκ, καταστράφηκαν κοντά στην Avdiivka. Αυτό αναφέρθηκε από το τηλεγραφικό κανάλι “Στρατιωτικοί Ανταποκριτές της Ρωσσικής Άνοιξης” με αναφορά σε πηγές.

…………………………………………………………………………………………………..