Η Γερμανίδα Ursula von der Leyen θέλει πόλεμο!! 2 ήττες δεν της φτάνουν;; (βίντεο)

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να ξεκινήσει την παραγωγή μιας νέας γενιάς όπλων για να κερδίσει στο πεδίο της μάχης», δήλωσε η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

σ.σ. : Προσέξτε το ύφος !! Άραγε με ποιόν θέλει να πολεμήσει σε πεδίο μάχης και να κερδίσει η Γερμανίδα ;; Στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους που προκάλεσαν οι πρόγονοί της … ηττήθηκε κατά κράτος !! Δεν θέλει να το χωνέψει και μυαλό δεν βάζει !!

Παρεμπιπτόντως, επειδή μιλάει για Ευρωπαϊκή Ένωση, ας δούμε τι γράφει το υποτιθέμενο γερμανικό “σύνταγμα”

Βασικός νόμος για την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας της 23ης Μαΐου 1949 (BGBl. σ. 1), όπως τροποποιήθηκε τελευταία από το άρθρο 1 του νόμου για την τροποποίηση του βασικού νόμου (άρθρο 82) της 19ης Δεκεμβρίου 2022 (BGBl. I σελ. 2478) (πολύ πριν δημιουργηθεί η Ευρωπαϊκή Ένωση) …

Άρθρο 23 (1) Προκειμένου να επιτευχθεί μια ενωμένη Ευρώπη, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας συμβάλλει στην ανάπτυξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης… Το άρθρο 79 παράγραφοι 2 και 3 ισχύουν για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και για αλλαγές στη συμβατική της βάση και συγκρίσιμους κανονισμούς μέσω των οποίων ο παρών Βασικός Νόμος τροποποιείται ή συμπληρώνεται…

Άρα, τίνος είναι ουσιαστικά η … “Ευρωπαϊκή Ένωση” ;; …

ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΜΠΑΙ: ΟΙ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΕΣ – ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ

…..

Οι Γερμανοί τρέμουν τις συνέπειες της διαρροής !! Οι ηττημένοι του Β’ ΠΠ τιμωρούνται αυστηρά ακόμα κι αν συζητούν για επιθετικά πολεμικά σενάρια !!

Η Ursula von der Leyen κατηγορεί τα πληκτρολόγια!! “φίλοι του Πούτιν, λαϊκιστές, εθνικιστές, δημαγωγοί, είτε ακροδεξιοί είτε ακροαριστεροί»

………………………………………………………………………………………………………