Ο Σολτς ψάχνει που είναι η «τρύπα διαρροής» συνομιλίας του γερμανικού στρατού, στην πειρατική βάρκα του !!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΜΜΕ: Ο Σολτς υποσχέθηκε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη «διαρροή» συνομιλίας του γερμανικού στρατού
…………
σ.σ. : Στην αρχή το διέψευσαν … , μετά η γερμανική αντικατασκοπεία ξεκίνησε έρευνα για πιθανή υποκλοπή της συνομιλίας (έψαχναν για Ρώσσους πράκτορες 😀 ) … , μετά τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης προσπάθησαν να αμφισβητήσουν την αυθεντικότητα της υποκλαπείσας συνομιλίας … και μετά από 15+ ώρες σιωπής, οι Γερμανοί επιβεβαίωσαν επίσημα: η ηχογράφηση δεν είναι ψεύτικη !!
…………
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Ιταλία, δήλωσε ότι θα ξεκαθαρίσει αμέσως την κατάσταση με την καταγραφή της συνομιλίας του στρατού της Μπούντεσβερ για την επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας, αναφέρει το DPA .
«Ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς υποσχέθηκε γρήγορες διευκρινίσεις μετά τη ρωσσική δημοσίευση μιας ηχογράφησης αξιωματικών της γερμανικής αεροπορίας να συζητούν για την υποστήριξη της Ουκρανίας», γράφει η δημοσίευση στο κοινωνικό δίκτυο X.
.
Ο καγκελάριος τόνισε ότι αυτό το περιστατικό διερευνάται «πολύ προσεκτικά, εντατικά και γρήγορα» , τρομοκρατημένος αφού μετά την ήττα της Γερμανίας στον Β’ ΠΠ, έχει επιβληθεί και είναι γραμμένο στο υποτιθέμενο “σύνταγμα”τους, ότι απαγορεύεται ακόμα και σαν σκέψη οποιαδήποτε αναφορά σε πολεμικές ενέργειες !! Μάλιστα έχει επιβληθεί στη Γερμανία να φυλακίζει οποιονδήποτε Γερμανό σκέφτεται, συζητά και πόσο μάλλον να κινείται επιθετικά, με λόγο ή με πράξεις, κατά άλλου κράτους !!
Διαβάστε TO ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ (Θεμελιώδης Νόμος) ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΔΩ

[ Άρθρο 26

(1) Ενέργειες που είναι κατάλληλες και γίνονται με σκοπό τη διατάραξη της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, ιδίως για την προετοιμασία της διεξαγωγής επιθετικού πολέμου, είναι αντισυνταγματικές. Είναι να τιμωρηθούν.

(2) Τα όπλα που προορίζονται για πόλεμο μπορούν να κατασκευαστούν, να μεταφερθούν και να τεθούν σε κυκλοφορία μόνο με την έγκριση της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Οι λεπτομέρειες διέπονται από ομοσπονδιακό νόμο. ]

Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT Margarita Simonyan, δημοσίευσε χθες 1 Μαρτίου 2024, την ηχητική ηχογράφηση μιας συνομιλίας μεταξύ υψηλόβαθμων αξιωματικών της Bundeswehr σχετικά με την επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας με πυραύλους Taurus.
Οι κυβερνήσεις της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Γερμανικής Δημοκρατικής Δημοκρατίας επιβεβαιώνουν την αποφασιστικότητα τους ότι μόνο η ειρήνη θα πηγάζει από το γερμανικό έδαφος. Σύμφωνα με το σύνταγμα της ενωμένης Γερμανίας, πράξεις που τείνουν και αναλαμβάνονται με σκοπό να διαταράξουν τις ειρηνικές σχέσεις μεταξύ των εθνών, ιδίως για να προετοιμαστούν για επιθετικό πόλεμο, είναι αντισυνταγματικές και αξιόποινες πράξεις. Οι κυβερνήσεις της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας δηλώνουν ότι η ενωμένη Γερμανία δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ κανένα από τα όπλα της παρά μόνο σύμφωνα με το καταστατικό της και τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Πούτιν: Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Οι ΗΠΑ παραμένουν ως στρατός κατοχής από τον Β’ Π.Π.

Η Γερμανία, η Ελλάδα και η Συμφωνία «2+4»

…………………………………………………………………………………………………………