Η Simonyan σχολίασε τον έλεγχο της γερμανικής αντικατασκοπείας των συνομιλιών μεταξύ αξιωματικών που διέρρευσαν

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Αρχισυντάκτρια του καναλιού RT και του MIA Russia Today Margarita Simonyan - RIA Novosti, 1920, 03/02/2024
© RIA Novosti / RT Αρχισυντάκτρια του καναλιού RT και του MIA Rossiya Segodnya Margarita Simonyan. Φωτογραφία αρχείου

Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan, σχολίασε στο Telegram της την είδηση ​​ότι η γερμανική αντικατασκοπεία έχει ξεκινήσει έρευνα για πιθανή υποκλοπή συνομιλίας μεταξύ αξιωματικών της Bundeswehr σχετικά με την επίθεση στο Γέφυρα της Κριμαίας, εκφράζοντας τη λύπη της που «δεν τρώει ποπ κορν».

“Εν τω μεταξύ, στη Γερμανία, η στρατιωτική αντικατασκοπεία άρχισε μια έρευνα για τη θέση μου. Είναι κρίμα που δεν τρώω ποπ κορν”, έγραψε.

Ο Σιμονιάν σχολίασε επίσης δημοσιεύματα σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την αυθεντικότητα της υποκλαπείσας συνομιλίας. «Μετά από 15+ ώρες σιωπής, οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν επίσημα: η ηχογράφηση δεν είναι ψεύτικη», σημείωσε ο υπεύθυνος μέσων ενημέρωσης.
.
Νωρίτερα, το γερμανικό υπουργείο Άμυνας αρνήθηκε να σχολιάσει στο RIA Novosti την υποτιθέμενη ηχογράφηση συνομιλίας μεταξύ του γερμανικού στρατού για επίθεση με πυραύλους Taurus στη Γέφυρα της Κριμαίας. Ταυτόχρονα, σε απάντηση αιτήματος της πύλης ειδήσεων T-Online, το τμήμα δήλωσε ότι η γερμανική αντικατασκοπεία έλεγχε πληροφορίες για πιθανή υποκλοπή της συνομιλίας. Η ταμπλόιντ Bild ανέφερε ότι στο γερμανικό τμήμα του κοινωνικού δικτύου X, μετά από επιμονή της Bundeswehr, μπλοκαρίστηκε ένας αριθμός λογαριασμών που διένειμαν την ηχογράφηση της συνομιλίας.

…………..

Ακούστε τους Γερμανούς αξιωματικούς να συζητούν πως να χτυπήσουν τη Γέφυρα της Κριμαίας. Η Simonyan δημοσίευσε το ηχητικό !! (Απομαγνητοφώνηση)

…………..

…………………………………………………………………………………………………