Αποκάλυψη !! Γερμανοί αξιωματικοί συζητούσαν πως να χτυπήσουν τη Γέφυρα της Κριμαίας, για να μην πέσει η υποψία στη Γερμανία

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
Γέφυρα της Κριμαίας - RIA Novosti, 1920, 03/01/2024
© RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky Γέφυρα της Κριμαίας. Φωτογραφία αρχείου

Margarita Simonyan: Γερμανοί αξιωματικοί συζήτησαν για επιθέσεις στη Γέφυρα της Κριμαίας σε ηχογραφήσεις

Η αρχισυντάκτρια του ομίλου μέσων ενημέρωσης Rossiya Segodnya και του τηλεοπτικού καναλιού RT, Margarita Simonyan, ανέφερε στο κανάλι Telegram ότι έχει μια ηχογράφηση στην οποία Γερμανοί αξιωματικοί συζητούν για επιθέσεις στη γέφυρα στο στενό του Κερτς.

“Κάτι πολύ ενδιαφέρον μου μετέφεραν οι σύντροφοι με στολή ακριβώς την ημέρα που ο Scholz είπε ότι το ΝΑΤΟ δεν συμμετέχει και δεν θα συμμετάσχει στην ουκρανική σύγκρουση. <…> Σε αυτήν την πιο ενδιαφέρουσα ηχογράφηση, υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Μπούντεσβερ συζητούν πώς θα βομβαρδίσουν (προσοχή!) τη γέφυρα της Κριμαίας», έγραψε η Σιμονιάν.

Οι συμμετέχοντες στη συζήτηση συζητούν πώς να χτυπήσουν για να μην πέσει η υποψία στη Γερμανία.

Η ηχογράφηση διαρκεί 40 λεπτά, στην οποία Γερμανοί αξιωματικοί αναφέρουν επίσης τον Αμερικανικό και τον Βρετανικό στρατό, οι οποίοι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, «εμπλέκονται άμεσα στη σύγκρουση εδώ και πολύ καιρό».

“Τόσο συναρπαστική ανάγνωση και ήχος που θέλω πραγματικά να τα δημοσιεύσω. Για να ευχαριστήσω τους συνδρομητές μου”, πρόσθεσε η Simonyan.

Τόνισε ότι απευθύνει επίσημο δημοσιογραφικό αίτημα για αυτή την κατάσταση στον Γερμανό Πρέσβη στη Μόσχα, στον Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών και προσωπικά στον Καγκελάριο Όλαφ Σολτς.

“Πώς το καταλαβαίνουμε αυτό; Δεν είναι καιρός η Ρωσσία να υπενθυμίσει ενεργά στη Γερμανία πώς τελείωσαν οι εκρήξεις των ρωσσικών γεφυρών για τη Γερμανία την περασμένη φορά; Θα ήθελα να δω την απάντηση, όπως συνηθίζεται σε όλα τα αιτήματα των μέσων ενημέρωσης σας, από μεσημεριανό σήμερα. Διαφορετικά «Ποτέ δεν ξέρεις τι αύριο», κατέληξε η Σιμονιάν.

Αφού έγινε γνωστή η ηχογράφηση, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα έγραψε στο κανάλι Telegram ότι ο γερμανικός Τύπος είχε λόγους να αποδείξει την ανεξαρτησία του και να κάνει ερωτήσεις στην υπουργό Εξωτερικών Annalene Bärbock.

Την περασμένη Δευτέρα, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε ότι οι χώρες της ΕΕ συμφώνησαν να δημιουργήσουν τον επόμενο, ένατο, συνασπισμό «για βαθιά χτυπήματα» – προμηθεύοντας την Ουκρανία με πυραύλους μεσαίου και μεγάλου βεληνεκούς. Επιπλέον, σύμφωνα με τον ίδιο, συζητήθηκε το ενδεχόμενο αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων για να βοηθήσουν το καθεστώς του Κιέβου, αλλά δεν κατέστη δυνατή η επίτευξη συναίνεσης.

Λίγο μετά από αυτό, ο Scholz είπε ότι το Βερολίνο δεν επρόκειτο να στείλει στρατιωτικό προσωπικό στην Ουκρανία και επίσης δεν έγινε λόγος για μεταφορά πυραύλων κρουζ μεγάλου βεληνεκούς Taurus. Αργότερα πρόσθεσε ότι το Βερολίνο απέχει από την παροχή Ταύρου στο Κίεβο , καθώς μπορεί να χτυπήσει στόχους στη Μόσχα.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, στο μήνυμά του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση, δήλωσε ότι οι επικίνδυνες ενέργειες και δηλώσεις της Δύσης στην εξωτερική πολιτική απειλούν μια σύγκρουση με τη χρήση πυρηνικών όπλων και την καταστροφή του πολιτισμού.

Πηγή : RIA Novosti

……………………………………………………………………………………………………………….