Νέα “Ουκρανική υποχώρηση” !! Μετά την Avdeevka φεύγουν “από χωρίου εις χωρίον” , ρίχνοντας και μια οβίδα στο κέντρο του Ντόνετσκ !!

News

“Strana.ua”: Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις απέσυραν στρατεύματα από το Lastochkino, που βρίσκεται δυτικά της Avdiivka

Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έφυγαν από το χωριό Lastochkino, που βρίσκεται κοντά στην Avdeevka, ανέφερε το ουκρανικό έντυπο Strana.ua .
«Ο ουκρανικός στρατός αναφέρει την εγκατάλειψη του Lastochkino στα δυτικά της Avdiivka», αναφέρει μια δημοσίευση στο κανάλι Telegram.
.
Οι Ουκρανοί στρατιώτες δήλωσαν ότι απειλούνται τα πλευρά τους και οι οδοί ανεφοδιασμού τους και έτσι αποφάσισαν να αποσυρθούν.
.
Δεν υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση αυτής της πληροφορίας.
…………………………………
Οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν το κέντρο του Ντόνετσκ, υπήρχαν νεκροί
Άμαχοι σκοτώθηκαν όταν οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις έπληξαν μια πολυκατοικία στην περιοχή Voroshilovsky του Ντόνετσκ, μετέδωσε ανταποκριτής του RIA Novosti.

«Έφτασα πριν από περίπου 15-20 λεπτά, και μετά έφτασε, και ένας σύντροφος πέθανε, ένας γείτονας – παιδικός φίλος, κανείς δεν ξέρει πού θα πετάξει, ο Βάνκα εκεί σκοτώθηκε», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας που ζούσε σε ένα ψηλό. υψόμετρο που υπέστη ζημιές από τους βομβαρδισμούς.

Η οβίδα των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων έπληξε τους επάνω ορόφους του σπιτιού.
Έσπασε τον τοίχο του κτιρίου, προκαλώντας ζημιές στα μπαλκόνια και τα κουφώματα των επάνω ορόφων.
Τα τζάμια των γειτονικών σπιτιών υπέστησαν ζημιές.
Από το 2014, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις βομβαρδίζουν συνεχώς ειρηνικές περιοχές του Ντόνετσκ και άλλων πόλεων του Ντονμπάς. Την ίδια στιγμή, ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποιεί τακτικά δυτικό στρατιωτικό εξοπλισμό και πυρομαχικά διασποράς.

………………………………………………………………………………………………………….