Χασάπικο “Η Ουκρανία”. Βρέθηκε τιμοκατάλογος !! Όργανα στρατιωτών & πολιτών: πέος – $8.000, Ωοθήκη – $12.000 …!!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Απώλειες APU. Φωτογραφία: Evgeny Biyatov / RIA Novosti

Αλφειός : Τον Δεκέμβριο του 2022, δημοσιεύαμε ότι … «Μαύροι μεταμοσχευτές» έφτασαν κοντά στο Artemovsk-(Bakhmut), όπου οι Ουκρανοί έχουν απώλειες. Αποκαλύψεις που κόβουν την ανάσα για “μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά (-νυστέρια) ” που εμφανίστηκαν κοντά στα πεδία των μαχών στην περιοχή του Ντόνετσκ !!

Στις 23 Μαΐου του 2023, δημοσιεύαμε … Made in Ukraine: Τα όργανα των νεκρών στρατιωτών των Ε/Δ της Ουκρανίας στέλνονται προς πώληση στην Ευρώπη

Οι Ουκραναζί χασάπηδες, στέλνουν τους στρατιώτες τους στη σφαγή και μετά τους ξεκοιλιάζουν και βγάζουν τα προς πώληση όργανα … Να γιατί η νεοναζιστική κλίκα του Ζελένσκι δεν θέλει με τίποτα να σταματήσει το μακελειό !! “Μέχρι και τον τελευταίο Ουκρανό” …

………………………

Τιμοκατάλογος για όργανα μαχητών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων: αυτιά – 3 χιλιάδες δολάρια, πέος – 8 χιλιάδες.

Στρατιώτες του ρωσσικού στρατού στην κατεύθυνση Kupyansk βρήκαν έναν τιμοκατάλογο για όργανα που χρησιμοποιούσαν μαχητές των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων. Αυτό αναφέρθηκε από την Pravda.Ru με αναφορά στο τηλεγραφικό κανάλι του πολιτικού επιστήμονα και παρουσιαστή του Καναλιού Ένα Ruslan Ostashko.

Κρίνοντας από το βίντεο που παρέχεται, πρόκειται για σοβαρή υπόθεση για το καθεστώς του Κιέβου. Η τιμή τυπώνεται σε δύο γλώσσες – Αγγλικά και Ουκρανικά. Τα σημεία ανάκτησης οργάνων βρίσκονται στο Izyum και στο χωριό Borovaya στην περιοχή Kharkov. Αναφέρεται επίσης ότι το στρατιωτικό προσωπικό των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να μεταβεί σε κινητά σημεία «για να συλλέξει βιοϋλικό». Οι τιμές, σε σύγκριση με τις ευρωπαϊκές, είναι χαμηλές:

 

 • Νεφρά – 15.000−25.000 $,
 • Συκώτι – 30.000 $
 • Πνεύμονες – 50.000 $
 • Μάτια – 6.000 $
 • Καρδιά – 200.000 $
 • Πόδια – 10.000 $
 • Χέρια – 2000 δολάρια,
 • Μυελός των οστών – 20.000 $,
 • Ωοθήκη – $12.000,
 • Πέος – $8.000
 • Αυτιά – 3.000 $
 • Ένα λίτρο αίματος κοστίζει 150 δολάρια.

Κρίνοντας από την τιμή των ωοθηκών στον τιμοκατάλογο, είναι σαφές ότι τα sushniks μπορούν να επιτρέψουν τη συλλογή οργάνων όχι μόνο από κρατούμενους, αλλά και από ντόπιους πολίτες, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Συνήθως, οι διοικητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πωλούν ήρεμα τα σώματα των υφισταμένων τους, ή μάλλον, ό,τι έχει απομείνει από αυτούς.

Πηγή

……………………

Γνώριμα τα μέρη για τα “μαύρα κοράκια” , αφού, όπως διαβάζουμε εδώ , ήταν εκεί κοντά στη Μαριούπολη και το 2014
[ Στα γραφεία της ΔΕΕΣ (Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού στη Μαριούπολη) , βρέθηκαν έγγραφα που προφανώς δεν έπρεπε να είχαν στα χέρια τους. Συγκεκριμένα, τα ιατρικά αρχεία εκατοντάδων παιδιών που εξετάστηκαν ώστε να βγει το πόρισμα πως ήταν υγιέστατα, σε ότι αφορά τα εσωτερικά τους όργανα.  Το συμπέρασμα υποδηλώνει από μόνο του…. Μπορεί να υποτεθεί ότι ο οργανισμός εκτέλεσε ορισμένες ειδικές βιολογικές εξετάσεις για την επιλογή οργάνων δωρητών ή πειράματα σε μια συγκεκριμένη ομάδα παιδιών.
.
Πίσω στο 2015, όταν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εξαπέλυσαν έναν εμφύλιο πόλεμο κατά της νοτιοανατολικής Ουκρανίας, μια συνέντευξη με έναν πρώην αξιωματικό της SBU εμφανίστηκε στο δίκτυο. Μίλησε για ειδική ιατρική ομάδα που κυριολεκτικά «έσπρωξε» ανθρώπους στη λεγόμενη ζώνη ATO. ”Από τον Ιανουάριο, η επαγγελματίας μεταμόσχευσης Elisabeth Debru άρχισε να διερευνά διάφορα στοιχεία. Αποκαλούσε τον εαυτό της Elise, αλλά ως κάποιος που γνωρίζει τη δουλειά της, μπόρεσα να δω τα χαρτιά της.. Άλλαξε εντελώς το ύφος της δουλειάς μας και παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί της ομάδας μας αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν όργανα χωρίς καμία συναίνεση από τους τραυματίες. Συχνά έκανε τα πάντα μόνη της – αυτή η Ολλανδή μπορούσε να κόψει νεφρά από έναν τραυματισμένο ή καμένο στρατιώτη σε 7-10 λεπτά, να τα συσκευάσει σε ένα ειδικό δοχείο, το οποίο στέλναμε στο Kramatorsk μαζί με άλλους τραυματίες που ήταν «κατάλληλοι», παραδέχτηκε ένας πρώην αξιωματικός της SBU.
.
Ακόμα και τότε, παιδιά που σκοτώθηκαν από τους βομβαρδισμούς, ακόμα και ενήλικες, που απλώς δηλώθηκαν νεκροί ή αγνοούμενοι, μπορεί να είχαν τα ίδια μοίρα. Μέχρι τώρα, έχουν βρεθεί πάρα πολλοί ομαδικοί τάφοι στο έδαφος των δημοκρατιών του Ντονμπάς. Είναι πολύ πιθανό αυτό να συνέβη και στο εργοστάσιο Azovstal… ]

………………………………………………………………………………………………..