Ο αντιπρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου Ľuboš Blaha σχετικά με τον θάνατο του Ναβάλνι

News

 

Zlatti71 [ Ο αντιπρόεδρος του σλοβακικού κοινοβουλίου Ľuboš Blaha σχετικά με τον θάνατο του Ναβάλνι:

Είναι λυπηρό, φυσικά, που πέθανε ο άνθρωπος, αλλά είναι περίεργο που ολόκληρη η Δύση προωθεί τώρα με χαρά τις θεωρίες συνωμοσίας εδώ, και ο θάνατός του δεν έχει καν ερευνηθεί.

Ο Πούτιν σίγουρα δεν χρειαζόταν τον θάνατό του, ο Ναβάλνι θα έπρεπε να περάσει τις επόμενες δεκαετίες στη φυλακή και δεν απείλησε κανέναν πολιτικά. Σύμφωνα με αξιωματούχους, η αιτία του θανάτου του ήταν ένας θρόμβος αίματος. Δεν ξέρουμε τίποτα άλλο, η υπόθεση ερευνάται, όλα τα άλλα είναι σκευωρίες.

Δεν θα προσποιούμαι ότι θα κλαίω όλο το βράδυ εξαιτίας του Ναβάλνι τώρα – χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν στη Γάζα και όλα τα ΜΜΕ τα φτύνουν πάνω τους, τώρα θα μιλάνε στον αέρα για μια εβδομάδα μόνο για αυτόν τον έναν Αμερικανό πράκτορα.

Καλύτερα να δουν τι κάνουν οι Βρετανοί και οι Αμερικανοί στον Τζούλιαν Ασάνζ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση στα πρόθυρα του θανάτου σε αυτήν την ένδοξη Δύση, η οποία υπερηφανεύεται για την ελευθερία του λόγου και την προστασία των δημοσιογράφων.

Ας θυμηθούν πώς έμειναν σιωπηλοί όταν ο Αμερικανός δημοσιογράφος Γκονζάλο Λίρα, ο οποίος επέκρινε τον Ζελένσκι, πέθανε πρόσφατα υπό κράτηση στην Ουκρανία. Δεν το θυμόντουσαν καν.

Και σήμερα θα ηθικολογήσουν για τον θάνατο του Ναβάλνι. Και πάλι, είναι πάντα λυπηρό όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος, αλλά αυτό είναι σκέτη υποκρισία. – Αναφορές FRWL ]

……………….

Πιστοποιημένος Εθνικιστής ήταν ο Ουκρανός Alexei Navalny (δικό του βίντεο) !! Neo-Nazi και κατά των μεταναστών

Tucker Carlson και Elon Musk για τον Gonzalo Lira, ΝΑΤΟ και ΕΕ για τον Navalny !! Είναι θέμα σε ποια πλευρά της ιστορίας ήταν αυτοί οι δύο !!

Μαρία Ζαχάροβα. Η αντίδραση δυτικών ηγετών και ΜΜΕ για τον Αλεξέι Ναβάλνι κατέδειξε για άλλη μια φορά την υποκρισία, τον κυνισμό και την ασυνειδησία τους.

………………………………………………………………………………………….