
Στη συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος της Ρωσσίας, Βλαδίμηρος Πούτιν, στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson, μίλησε για τα τρία παρακάτω γεγονότα :
➡ Η CIA προμήθευσε και εκπαίδευσε Τζιχαντιστές στην Τσετσενία που οδήγησαν σε εξέγερση το 1994 – Ο Πούτιν τερμάτισε αυτόν τον πόλεμο το 1999
➡ Η CIA ενθάρρυνε τη Γεωργία να επιτεθεί σε θέσεις της Ρωσσικής Ομοσπονδίας – ακόμη και ο ΟΑΣΕ όπως και η ΕΕ δήλωσαν ότι αυτή ήταν μια επίθεση από τη Γεωργία – όχι τη Ρωσσία. (δείτε ιστορικά ντοκουμέντα)
➡ Η CIA εκπαίδευσε Νεοναζί στην Ουκρανία που οδήγησαν στο παράνομο πραξικόπημα “Μαϊντάν” το 2014 και μια επίθεση στον λαό του Ντονμπάς από το καθεστώς του Κιέβου – το αποκάλεσαν μάλιστα και αντιτρομοκρατική επιχείρηση. Ο Πούτιν τερματίζει τώρα και αυτόν τον πόλεμο διαμεσολάβησης του ΝΑΤΟ.
Η Ρωσία είναι κράτος-χορηγός της τρομοκρατίας, διακηρύσσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , στην επίσημη ιστοσελίδα του !!
Και μόνο με αυτά … μήπως οι ΗΠΑ είναι τρομοκρατικό καθεστώς και το ΝΑΤΟ είναι το εργαλείο τους ;; Πηγή
(Παρακολουθείστε την συνέντευξη εδώ … Αν δεν ανοίξετε τον ήχο σας βγάζει υπότιτλους στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 196,9 εκατομμύρια θεάσεις !!
Παρακολουθείστε τη συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους εδώ )
Αλλά μίλησε και για το Nord Stream ; Tucker: «Γιατί δεν βγάζετε τις αποδείξεις ποιος ανατίναξε το Nord Stream;» Πούτιν: «Στον πόλεμο της προπαγάνδας, είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε τις ΗΠΑ. Ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ του κόσμου» !!
Σχετικά …
Παρεμπιπτόντως, να πούμε ότι, δεν έχουμε ακούσει ποτέ τη Ρωσσία να μιλάει με τέτοιους χαρακτηρισμούς κατά των ΗΠΑ και ΕΕ !!
……………………………………………………………………………………………………..