Ο Tucker Carlson ζήτησε συνέντευξη και ο Πούτιν συμφώνησε γρήγορα, είπε ο Πεσκόφ

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΜΕ
Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δίνει συνέντευξη στον Αμερικανό δημοσιογράφο Tucker Carlson - RIA Novosti, 1920, 02/11/2024
© RIA Novosti / Gavriil Grigorov, POOL Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δίνει συνέντευξη στον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον
Ο ίδιος ο Τάκερ Κάρλσον προσέφερε συνέντευξη στον Πούτιν, ανέφερε το Κρεμλίνο

Πεσκόφ: Ο Πούτιν συμφώνησε γρήγορα με την πρόταση του Κάρλσον για συνέντευξη

Ο ίδιος ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον πρότεινε να πραγματοποιηθεί μια συνέντευξη με τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και αυτός συμφώνησε, δήλωσε ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού του κράτους Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν. Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε ένα απόσπασμα της συνομιλίας στο κανάλι Telegram, αναφέρει το RIA Novosti.

“Πράγματι, ο ίδιος επικοινώνησε μαζί μας, πρότεινε αυτή τη συνέντευξη. Εξετάσαμε ενεργά το υλικό του, κοιτάξαμε το κοινό του, κοιτάξαμε πόσο ισορροπημένος κάλυπτε ορισμένα θέματα. Και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πραγματικά συνιστούμε στον πρόεδρο να δώσει τέτοια Μια συνέντευξη. Συμφώνησε γρήγορα γι’ αυτό», είπε ο Πεσκόφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η συλλογική Δύση γίνεται όλο και πιο απρόβλεπτη και δεν αποφεύγει απολύτως τίποτα, οπότε υπήρχαν φόβοι ότι η δίωξη του Κάρλσον θα άρχιζε ακόμη και πριν από τη συνέντευξη.
.
“Από την άλλη πλευρά, όντας αρκετά έξυπνος άνθρωπος, <…> προέβλεψε ότι θα υπήρχε τέτοια ένταση παθών. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να πούμε ότι αυτή η συνέντευξη πρόσθεσε επίσης σημαντική δημοτικότητα σε αυτόν”, ο Τύπος σημείωσε ο γραμματέας.
Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον δημοσίευσε μια δίωρη συνέντευξη με τον Ρώσο ηγέτη στον ιστότοπό του και σε διάφορες πλατφόρμες. Σε λιγότερο από 24 ώρες, έλαβε 150 εκατομμύρια προβολές στο κοινωνικό δίκτυο X και περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια στο YouTube. Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε και από την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου.

……….

(σ.σ. : Παρακολουθείστε την συνέντευξη εδώ … Αν δεν ανοίξετε τον ήχο σας βγάζει υπότιτλους στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 188 εκατομμύρια θεάσεις !!

Παρακολουθείστε τη συνέντευξη με ελληνικούς υπότιτλους εδώ )

………………………………………………………………………………………………….