Ο γιατρός δίνει στον Biden θλιβερά νέα για την άνοια !!

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Τζόζεφ Μπάιντεν. Φωτογραφία: Winslow Townson/AP Photo

σ.σ. : Μα το λέγαμε πριν λίγες ημέρες … Η άνοια του Biden είναι πλέον ολοφάνερη !! (βίντεο) , όπου παρουσιάζαμε τα συμπτώματα της άνοιας, όπως τα εξηγεί ένας νευρολόγος ιατρός !!

[ Αυτός ο πολεμοχαρής γεροξεκούτης, που είχε πει: “εγώ πρότεινα να βομβαρδίσει το ΝΑΤΟ την Σερβία” !! BIDEN: “Ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου” !! (βίντεο) , πλέον είναι ολοφάνερο ότι πάσχει από άνοια …

Η κατάσταση του φαίνεται ότι επιδεινώνεται επικίνδυνα … , αφού : [ …ο ασθενής δυσκολεύεται συχνά να βρει την επόμενη λέξη και να κατονομάσει αντικείμενα, μιλά γενικά και στερεότυπα, έχει μειωμένη ευφράδεια και κάνει γραμματικά και συντακτικά λάθη στον προφορικό και γραπτό λόγο. Σε βαρύτερες καταστάσεις, μπορεί να δυσκολεύεται να ονομάσει τους οικείους του και να επαναλαμβάνει ό,τι ακούει, ενώ στο τελικό στάδιο ενδέχεται να μη μιλά καθόλου ]

Δυστυχώς για τον όμορφο πλανήτη μας … Σε μια από τις χειρότερες στιγμές για την ειρήνη, είναι η χαρά των γερακιών να έχουν έναν ασθενή υποχείριο τους, που δεν έχει την ικανότητα λογικής κρίσης και εγκεφαλικής διαύγειας και ανά πάσα στιγμή να του σφυρίξουν στο αυτί όποια πρόταση θέλουν … ]

Ορίστε που ήρθε η επιβεβαίωση, από έναν Αμερικανό καθηγητή Πανεπιστημίου !!

……………………….

Ο γιατρός δίνει στον Μπάιντεν θλιβερά νέα για την άνοια

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δείχνει πράγματι σημάδια προοδευτικής άνοιας που σχετίζεται με την ηλικία χωρίς ελπίδα βελτίωσης, δήλωσε ο καθηγητής και χειρουργός του Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς Μάρτι Μάκαρι σε συνέντευξή του στο Fox News.

«Η γνωστική έκπτωση (του Μπάιντεν) συμβαίνει ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Υπάρχει μια πολύ αισθητή διαφορά στον τρόπο που λειτουργεί σήμερα σε σύγκριση, ας πούμε, πριν από πέντε χρόνια. Και είναι πραγματικά λυπηρό». – σημείωσε ο γιατρός.

Ο καθηγητής τόνισε ότι είναι φυσιολογικό για κάθε άτομο μερικές φορές να μπερδεύει τις λέξεις και να κάνει λάθη στην ομιλία. Ωστόσο, στην περίπτωση του Τζο Μπάιντεν, τα κενά μνήμης και η αργή πρόοδος της ομιλίας τόσο γρήγορα που προκαλούν σημαντική ανησυχία.

Σύμφωνα με τον ειδικό, οι φόβοι των ψηφοφόρων για την υγεία του προέδρου που διεκδικεί δεύτερη θητεία δεν είναι αβάσιμοι.

«Με τέτοια δυναμική, είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί ξαφνική σταθεροποίηση. Πρόκειται για προφανή άνοια που σχετίζεται με την ηλικία». – προειδοποίησε ο Μάκαρι.

Την Πέμπτη, οι Ηνωμένες Πολιτείες δημοσίευσαν έκθεση του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Χουρ σχετικά με την ακατάλληλη αποθήκευση απόρρητων εγγράφων από τον Μπάιντεν. Λέει ότι ο αρχηγός του κράτους δεν μπορούσε να θυμηθεί τις ημερομηνίες και ήταν μπερδεμένος με τις λεπτομέρειες, γι’ αυτό και κράτησε τα χαρτιά «κατά αθώο λάθος». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ χαρακτηρίστηκε ως «ένας συμπαθητικός ηλικιωμένος άνδρας με καλές προθέσεις και αδύναμη μνήμη». Ο ειδικός εισαγγελέας αποφάσισε ότι δεν υπήρχε ανάγκη να ανοίξει ποινική υπόθεση εναντίον του Μπάιντεν για ακατάλληλη αποθήκευση εγγράφων.

Ο Αμερικανός πρόεδρος αργότερα ηχογράφησε μια επείγουσα ομιλία προς το έθνος, κατά την οποία δήλωσε ότι η μνήμη του ήταν «εντάξει». Σύμφωνα με την Wall Street Journal, τα σχόλια του ειδικού εισαγγελέα για τις γνωστικές ικανότητες του Μπάιντεν προκάλεσαν οργή στον πολιτικό και «οργή» στο Δημοκρατικό Κόμμα. Ο Λευκός Οίκος φοβάται ότι η έκθεση θα «αυξήσει τις αμφιβολίες» μεταξύ των ψηφοφόρων κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Πηγή

…………

……………………………………………………………………………………….