σ.σ. : Που πάει το κομβόι, που πάνε τα πυρομαχικά; Μα … δεν είναι κρυφό !! Το έχει δηλώσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης στο CNNi: Συνειδητά ζημίωσα την Ελλάδα στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία , επειδή όπως είπε … ο Αλλογενής Μητσοτάκης: “διεξάγουμε πόλεμο εναντίον της Ρωσσίας” !! ΌΧΙ οι Έλληνες ΔΕΝ διεξάγουν !! Η φάρα σου διεξάγει !!
Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα, τα πυρομαχικά μεταφέρθηκαν με βουλγάρικες νταλίκες !! Μα αν τα πυρομαχικά μεταφέρονταν από τις αποθήκες στα Ιωάννινα, με προορισμό κάποιες άλλες αποθήκες ή στρατόπεδα του ελληνικού στρατού εντός της ελληνικής επικράτειας, αν δεν τα μετέφεραν με στρατιωτικά οχήματα, δεν θα χρησιμοποιούσαν ελληνικές νταλίκες και για λόγους απόρρητων πληροφοριών;
Ηλίου φαεινότερον λοιπόν, για που πάνε τα πυρομαχικά !! Να υποθέσουμε ότι τα δυτικά χερσαία σύνορα μας μένουν ξεβράκωτα ;;
……………………..
Ένα κομβόι από νταλίκες με Βουλγάρικες πινακίδες διέσχισε ολόκληρο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων μεταφέροντας… πυρομαχικά!
Η επιχείρηση μεταφοράς από στρατιωτικές αποθήκες των Ιωαννίνων, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Epiruspost, από τις αποθήκες στο Πετσάλι, ξεκίνησε λίγο μετά τις έντεκα το πρωί.
Πάνω από είκοσι νταλίκες που είχαν φτάσει το τελευταίο διήμερο ξεκίνησαν με τη συνοδεία περιπολικών και συμβατικών οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, διέσχισαν όλο το λεκανοπέδιο Ιωαννίνων και εισήλθαν στην Εγνατία.
…..
…………………………………………………………………………………………………………………………