Ο Tucker, ο Πούτιν και η Αποκάλυψη. Ανάλυση από τον Alexander Dugin

ΑΡΘΡΑ

Ο Τάκερ, ο Πούτιν και η Αποκάλυψη

Γιατί η συνέντευξη του Tucker Carlson θεωρείται κομβική τόσο για τη Δύση όσο και για τη Ρωσσία; Ας ξεκινήσουμε με το απλούστερο μέρος: τη Ρωσσία.

Εδώ, ο Τάκερ Κάρλσον έχει γίνει κομβικό σημείο για δύο πολικά αντίθετα μέσα στη ρωσσική κοινωνία: ιδεολόγους πατριώτες και ελίτ δυτικούς που παρόλα αυτά παραμένουν πιστοί στον Πούτιν και στην Ειδική Στρατιωτική Επιχείρηση. Για τους πατριώτες, ο Tucker Carlson είναι απλώς «ένας από εμάς». Είναι παραδοσιακός, δεξιός συντηρητικός και ένθερμος αντίπαλος του φιλελευθερισμού. Έτσι μοιάζουν οι απεσταλμένοι του εικοστού πρώτου αιώνα στον Ρώσσο τσάρο.

Ο Πούτιν δεν αλληλεπιδρά συχνά με εξέχοντες εκπροσώπους του θεμελιωδώς συντηρητικού στρατοπέδου. Η προσοχή που του δίνει το Κρεμλίνο πυροδοτεί την καρδιά του πατριώτη, εμπνέοντας τη συνέχιση μιας συντηρητικής-παραδοσιακής πορείας στην ίδια τη Ρωσσία. Τώρα είναι δυνατό και αναγκαίο: η ρωσσική δύναμη έχει καθορίσει την ιδεολογία της. Έχουμε μπει σε αυτόν τον δρόμο και δεν θα παρεκκλίνουμε από αυτόν. Ωστόσο, οι πατριώτες φοβούνται πάντα ότι θα το κάνουμε. Όχι.

Από την άλλη, οι δυτικοί αναστέναξαν με ανακούφιση: δείτε, δεν είναι όλα άσχημα στη Δύση, και υπάρχουν καλοί και αντικειμενικοί άνθρωποι, σας είπαμε! Ας είμαστε φίλοι με μια τέτοια Δύση, σκέφτονται οι δυτικοί, ακόμα κι αν η υπόλοιπη παγκοσμιοποιημένη φιλελεύθερη Δύση δεν θέλει να γίνει φίλος, αλλά μόνο μας βομβαρδίζει με κυρώσεις, και με πυραύλους και βόμβες διασποράς, σκοτώνοντας τις γυναίκες, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους. Είμαστε σε πόλεμο με τη φιλελεύθερη Δύση, οπότε ας υπάρξει τουλάχιστον φιλία με τη συντηρητική Δύση. Έτσι, οι Ρώσσοι πατριώτες και οι Ρώσσοι δυτικοποιοί (ολοένα και περισσότερο Ρώσσοι και λιγότερο Δυτικοί) καταλήγουν σε συναίνεση στη φιγούρα του Τάκερ Κάρλσον.

Στη Δύση, όλα είναι ακόμη πιο θεμελιώδη. Ο Tucker Carlson είναι μια συμβολική φιγούρα. Είναι πλέον το κύριο σύμβολο της Αμερικής που μισεί τον Μπάιντεν, τους φιλελεύθερους και τους παγκοσμιοποιητές και ετοιμάζεται να ψηφίσει τον Τραμπ. Ο Τραμπ, ο Κάρλσον και ο Μασκ, καθώς και ο κυβερνήτης του Τέξας, Άμποτ, είναι τα πρόσωπα της επικείμενης Αμερικανικής Επανάστασης, αυτή τη φορά μιας Συντηρητικής Επανάστασης. Με αυτόν τον ήδη ισχυρό πόρο, η Ρωσσία συνδέεται. Όχι, δεν πρόκειται για την υποστήριξη του Πούτιν στον Τραμπ, κάτι που θα μπορούσε εύκολα να απορριφθεί στο πλαίσιο του πολέμου με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η επίσκεψη του Carlson αφορά κάτι άλλο. Ο Μπάιντεν και οι μανιακοί του έχουν επιτεθεί ουσιαστικά σε μια μεγάλη πυρηνική δύναμη μέσω των χεριών των απελευθερωμένων τρομοκρατών του Κιέβου και η ανθρωπότητα βρίσκεται στα πρόθυρα της καταστροφής. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Τα παγκοσμιοποιητικά μέσα συνεχίζουν να γυρίζουν μια σειρά της Marvel για βρέφη, όπου ο Spider-Man Zelensky κερδίζει μαγικά με υπερδυνάμεις και μαγικά γουρούνια εναντίον του «Dr.» του Κρεμλίνου. Κακό’. Ωστόσο, αυτή είναι απλώς μια φθηνή, ανόητη σειρά. Στην πραγματικότητα, όλα οδεύουν προς τη χρήση πυρηνικών όπλων και πιθανώς την καταστροφή της ανθρωπότητας. Ο Tucker Carlson διεξάγει έναν έλεγχο πραγματικότητας: καταλαβαίνει η Δύση τι κάνει, ωθώντας τον κόσμο προς την αποκάλυψη; Υπάρχει ένας πραγματικός Πούτιν και μια πραγματική Ρωσσία, όχι αυτοί οι σκηνοθετημένοι χαρακτήρες και τα σκηνικά της Marvel. Δείτε τι έχουν κάνει οι παγκοσμιοποιητές και πόσο κοντά είμαστε σε αυτό!

Δεν αφορά το περιεχόμενο της συνέντευξης με τον Πούτιν. Είναι το γεγονός ότι ένα άτομο όπως ο Tucker Carlson επισκέπτεται μια χώρα όπως η Ρωσσία για να συναντήσει μια πολιτική προσωπικότητα όπως ο Πούτιν σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή. Το ταξίδι του Tucker Carlson στη Μόσχα μπορεί να είναι η τελευταία ευκαιρία να σταματήσει η εξαφάνιση της ανθρωπότητας. Η γιγάντια προσοχή δισεκατομμυρίων σε αυτή τη κομβική συνέντευξη από την ίδια την ανθρωπότητα, καθώς και η φρενήρη, απάνθρωπη οργή του Μπάιντεν, των παγκοσμιοποιητών και των πολιτών του κόσμου μεθυσμένοι από τη φθορά, μαρτυρούν την επίγνωση της ανθρωπότητας για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο κόσμος μπορεί να σωθεί μόνο αν σταματήσουμε τώρα. Για αυτό, η Αμερική πρέπει να επιλέξει τον Τραμπ. Και ο Τάκερ Κάρλσον. Και ο Έλον Μασκ. Και ο Άμποτ. Τότε έχουμε την ευκαιρία να σταματήσουμε στο χείλος της αβύσσου. Σε σύγκριση με αυτό, όλα τα άλλα είναι δευτερεύοντα. Ο φιλελευθερισμός και η ατζέντα του έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα σε αδιέξοδο. Τώρα η επιλογή είναι η εξής: είτε φιλελεύθεροι είτε ανθρωπισμός. Ο Τάκερ Κάρλσον επιλέγει την ανθρωπιά, γι’ αυτό ήρθε στη Μόσχα για να συναντήσει τον Πούτιν. Όλος ο κόσμος κατάλαβε γιατί ήρθε και πόσο σημαντικό είναι.

του Αλεξάντερ Ντούγκιν

……………………………………………………………………………………………………………